Kyllingbryst med munster AOP

Munster er en stærk ost med en salt/sød smag. Få det bedste ud af det, med denne opskrift!
Kyllingbryst med munster AOP

munster ost opskrift

Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hverken skarp eller bitter, men derimod sammensat af søde og salte noter, hvilket virker godt balanceret med den halvfaste konsistens.  Få det bedste ud af det, med denne opskrift!

INGREDIENSER (4 personer)

  • 4 kyllingbryster i små stykker
  • 1 munster (200g) skåret i små tern
  • 1 løg i tynde skiver
  • 100g bacon i tern
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 lille glas hvidvin
  • Salt & Peber

FREMGANGSMÅDE:

  1.  Steg løg og bacon over medium varme.
  2. Tilsæt olivenolie og steg kylling indtil den stadig er bleg.
  3. Tilføj hvidvin og bouillonterning. Lad det koge ind til det halve, under lav varme.
  4. Tilsæt nu munster osten, rør rundt og lad den varme igennem i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
  5. Server straks med enten pasta eller kogte kartofler.
  6. Velbekomme!

 

Relaterede artikler

Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere
Hvad er Tartiflette?
Hvad er Tartiflette?
Tartiflette… Dronningen af vinterretterne, som er en sikker vinder når man skal bruge et varmende festmåltid på en gr...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere