Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hverken skarp eller bitter, men derimod sammensat af søde og salte noter, hvilket virker godt balanceret med den halvfaste konsistens. Få det bedste ud af det, med denne opskrift!
INGREDIENSER (4 personer)
- 4 kyllingbryster i små stykker
- 1 munster (200g) skåret i små tern
- 1 løg i tynde skiver
- 100g bacon i tern
- 1 bouillonterning
- 1 spsk olivenolie
- 1 lille glas hvidvin
- Salt & Peber
FREMGANGSMÅDE:
- Steg løg og bacon over medium varme.
- Tilsæt olivenolie og steg kylling indtil den stadig er bleg.
- Tilføj hvidvin og bouillonterning. Lad det koge ind til det halve, under lav varme.
- Tilsæt nu munster osten, rør rundt og lad den varme igennem i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
- Server straks med enten pasta eller kogte kartofler.
- Velbekomme!