Kyllingebryst med Morbier

Kyllingbryst med Morbier

 

Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev ostemassen fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske. Få det bedste ud af det med denne opskrift. 

 

INGREDIENSER (4 personer)

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 200g Morbier
  • 4 skiver Serano eller Parma skinke 

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Snit en lomme i hver kyllingefilet uden at skære dem over i to.
  2. Læg en tynd skive skinke og en lidt tykkere skive morbier i lommen.
  3. Pres fileten sammen for at holde fyldet inde, og drys med salt og peber. 
  4. Grill kyllingefileterne på begge sider på en forvarmet pande til de er gennemstegt.
  5. Server med tricolore ris, pasta eller dit yndlings tilbehør. 
  6. Velbekomme!

Skriv en kommentar