Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Kyllingebryst med Morbier

Kyllingbryst med Morbier

 

Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev ostemassen fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske. Få det bedste ud af det med denne opskrift. 

 

INGREDIENSER (4 personer)

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 200g Morbier
  • 4 skiver Serano eller Parma skinke 

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Snit en lomme i hver kyllingefilet uden at skære dem over i to.
  2. Læg en tynd skive skinke og en lidt tykkere skive morbier i lommen.
  3. Pres fileten sammen for at holde fyldet inde, og drys med salt og peber. 
  4. Grill kyllingefileterne på begge sider på en forvarmet pande til de er gennemstegt.
  5. Server med tricolore ris, pasta eller dit yndlings tilbehør. 
  6. Velbekomme!

Relaterede Indlæg

Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere

Skriv en kommentar