Kyllingebryst med Morbier

Kyllingebryst med Morbier

Kyllingbryst med Morbier

 

Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev ostemassen fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske. Få det bedste ud af det med denne opskrift. 

 

INGREDIENSER (4 personer)

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 200g Morbier
  • 4 skiver Serano eller Parma skinke 

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Snit en lomme i hver kyllingefilet uden at skære dem over i to.
  2. Læg en tynd skive skinke og en lidt tykkere skive morbier i lommen.
  3. Pres fileten sammen for at holde fyldet inde, og drys med salt og peber. 
  4. Grill kyllingefileterne på begge sider på en forvarmet pande til de er gennemstegt.
  5. Server med tricolore ris, pasta eller dit yndlings tilbehør. 
  6. Velbekomme!

Relaterede artikler

Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere
Hvad er Tartiflette?
Hvad er Tartiflette?
Tartiflette… Dronningen af vinterretterne, som er en sikker vinder når man skal bruge et varmende festmåltid på en gr...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere