Gratis fragt ved køb over 499kr eller 49kr

Kyllingebryst med Morbier

Kyllingbryst med Morbier

 

Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev ostemassen fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske. Få det bedste ud af det med denne opskrift. 

 

INGREDIENSER (4 personer)

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 200g Morbier
  • 4 skiver Serano eller Parma skinke 

FREMGANGSMÅDE:

 

  1. Snit en lomme i hver kyllingefilet uden at skære dem over i to.
  2. Læg en tynd skive skinke og en lidt tykkere skive morbier i lommen.
  3. Pres fileten sammen for at holde fyldet inde, og drys med salt og peber. 
  4. Grill kyllingefileterne på begge sider på en forvarmet pande til de er gennemstegt.
  5. Server med tricolore ris, pasta eller dit yndlings tilbehør. 
  6. Velbekomme!

Relaterede Indlæg

Hvad er Tartiflette?
Hvad er Tartiflette?
Hvad er Tartiflette?  Tartiflette… Dronningen af vinterretterne, som er en sikker vinder når man skal bruge et varmen...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere

Skriv en kommentar