Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder

Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder

 

Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. I den periode har kløvergræsset en sammensætning af protein og struktur, der gør mælken ideel til produktion. Få det bedste ud af det med denne opskrift. 

INGREDIENSER (4 personer)

  • 1 fed hvidløg pillet og mast
  • ⅓ cup friskpresset citronsagt (cirka 1½ citrioner)
  • 3 cups koget hvid eller brun ris
  • 2 cups pillet rotisseriekylling
  • 200g Midsommerost
  • 1 håndfuld babyspinat, revet i mundrette bidder
  • 1 sprødt æble, skåret i tern
  • ¼ cup fint snittet forårsløg 
  • ⅓ cup ristede valnødder walnuts, grofthakket
  • ⅓ cup ekstrajomfruolivenolie 
  • Salt og friskkværnet sort peber

 

FREMGANGSMÅDE:

  1. I en lille skål, kombiner det maste fed hvidløg med citronsaft og lad det trække mens du blander resten af ingredienserne.
  2. I en stor skål, blandes ris, kylling, Midsommerost, spinat, æble, forårsløg og valnødder.
  3. Fjern hvidløg fra citronsaften og smid det ud. Pist olivenolien i og hæld det over salaten. Blandes godt og smages til med salt og peber. Lad salaten hvile ved stuetemperatur i 10 minutter til en time inden den serveres.
  4. Bon appétit!

Relaterede Indlæg

Kyllingebryst med Morbier
Kyllingebryst med Morbier
  Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det...
Læs mere
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
  På Drøsbro Mejeri,  en del af Mammen Mejerier produceres blåskimmelosten i mange forskellige udgaver. De laver udov...
Læs mere
Kyllingbryst med munster AOP
Kyllingbryst med munster AOP
Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hve...
Læs mere
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere

Skriv en kommentar