Sandwich med æble, spinat og gedebrie

Sandwich med æble, spinat og gedebrie

 

 

Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekskantet form. Det er i allerhøjeste også det noget ukonventionelle valg at bruge pasteuriseret gedemælk. Chèvre D’argentals hvide skorpe er ualmindelig mør og smidig på en og samme tid. Få det bedste ud af det med denne opskrift.

 

INGREDIENSER (1 Person)

  •  2 skiver fuldkornsbrød
  • 2 tsk jordbærsyltetøj (kan erstattes med hindbær)
  • En lille håndfuld spinatblade
  • ½ æble i tynde skiver
  • 40-50g Chèvre d’Argental i skiver

 

 FREMGANGSMÅDE:

  1. Smør syltetøj på begge skiver brød.
  2. Læg spinat, æble og ost imellem de to skriver, pak sandwichen ind i pergamentpapir eller bagepapir,  og skær den over på midten.
  3. En skøn sandwich lige til at lægge i madkassen med nødder og frisk frugt.
  4. Du kan også riste sandwichen indtil osten smelter, det er lækkert!
  5. Velbekomme! 

 

 


Skriv en kommentar