Sandwich med æble, spinat og gedebrie

Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie

 

 

Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekskantet form. Det er i allerhøjeste også det noget ukonventionelle valg at bruge pasteuriseret gedemælk. Chèvre D’argentals hvide skorpe er ualmindelig mør og smidig på en og samme tid. Få det bedste ud af det med denne opskrift.

 

INGREDIENSER (1 Person)

  •  2 skiver fuldkornsbrød
  • 2 tsk jordbærsyltetøj (kan erstattes med hindbær)
  • En lille håndfuld spinatblade
  • ½ æble i tynde skiver
  • 40-50g Chèvre d’Argental i skiver

 

 FREMGANGSMÅDE:

  1. Smør syltetøj på begge skiver brød.
  2. Læg spinat, æble og ost imellem de to skriver, pak sandwichen ind i pergamentpapir eller bagepapir,  og skær den over på midten.
  3. En skøn sandwich lige til at lægge i madkassen med nødder og frisk frugt.
  4. Du kan også riste sandwichen indtil osten smelter, det er lækkert!
  5. Velbekomme! 

 

 

Relaterede artikler

Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere
Hvad er Tartiflette?
Hvad er Tartiflette?
Tartiflette… Dronningen af vinterretterne, som er en sikker vinder når man skal bruge et varmende festmåltid på en gr...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere