Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Spinatsalat med Comté (til 2 personer)

Ingredienser

  • 100g Comté AOP
  • 150g friske spinatblade
  • 2 håndfulde valnødder
  • 10 cherry tomater
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 spiseskefuld hindbæreddike 
  • Salt og peber 
  • 2 æg

Skær Comté osten i små tern. Vask og tør spinaten. Lav derefter dressingen i en stor skål, ved at blande de to olier med salt og peber. Tilsæt derefter spinat, ost og tomater og bland det hele godt sammen.

Placer æggene i kogende vand i 5-6 minutter (afhængigt at æggenes størrelse). Når æggene er færdige, skyld dem da straks under koldt vand, pil og server med salaten.

Velbekomme!

Relaterede Indlæg

Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere
Kyllingebryst med Morbier
Kyllingebryst med Morbier
  Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det...
Læs mere
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
  På Drøsbro Mejeri,  en del af Mammen Mejerier produceres blåskimmelosten i mange forskellige udgaver. De laver udov...
Læs mere

Skriv en kommentar