Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Spinatsalat med Comté (til 2 personer)

Ingredienser

  • 100g Comté AOP
  • 150g friske spinatblade
  • 2 håndfulde valnødder
  • 10 cherry tomater
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 spiseskefuld hindbæreddike 
  • Salt og peber 
  • 2 æg

Skær Comté osten i små tern. Vask og tør spinaten. Lav derefter dressingen i en stor skål, ved at blande de to olier med salt og peber. Tilsæt derefter spinat, ost og tomater og bland det hele godt sammen.

Placer æggene i kogende vand i 5-6 minutter (afhængigt at æggenes størrelse). Når æggene er færdige, skyld dem da straks under koldt vand, pil og server med salaten.

Velbekomme!

Relaterede Indlæg

Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere
Kyllingebryst med Morbier
Kyllingebryst med Morbier
  Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det...
Læs mere
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
  På Drøsbro Mejeri,  en del af Mammen Mejerier produceres blåskimmelosten i mange forskellige udgaver. De laver udov...
Læs mere
Kyllingbryst med munster AOP
Kyllingbryst med munster AOP
Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hve...
Læs mere
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere

Skriv en kommentar