Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Spinatsalat med Comté (til 2 personer)

Ingredienser

  • 100g Comté AOP
  • 150g friske spinatblade
  • 2 håndfulde valnødder
  • 10 cherry tomater
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 spiseskefuld hindbæreddike 
  • Salt og peber 
  • 2 æg

Skær Comté osten i små tern. Vask og tør spinaten. Lav derefter dressingen i en stor skål, ved at blande de to olier med salt og peber. Tilsæt derefter spinat, ost og tomater og bland det hele godt sammen.

Placer æggene i kogende vand i 5-6 minutter (afhængigt at æggenes størrelse). Når æggene er færdige, skyld dem da straks under koldt vand, pil og server med salaten.

Velbekomme!

Relaterede Indlæg

Kyllingbryst med munster AOP
Kyllingbryst med munster AOP
Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hve...
Læs mere
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Camembert de Normandie med pærer
Camembert de Normandie med pærer
  Her en opskrift af tartiner med Camembert de Normandie og pærer. Virkelig nemt og lækkert!  Osten er opfundet af Ma...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere

Skriv en kommentar