Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Osteblog - En verden af ost

Alt du skal vide om Emmental ost

Alt du skal vide om Emmental ost

  Emmentaler er en medium-hård schweizisk komælksost. Den har et relativt højt fedtindhold og er rig på calcium såvel som kobber og fosfor. Emment...
Pecorino ost: forskellige typer og alternativer

Pecorino ost: forskellige typer og alternativer

  Pecorino er kernen af italiensk fåremælksost, hvilket inkluderer Pecorino Romano, Pecorino Toscano, Pecorino Sardo og Pecorino Siciliano. Ordet ...
ricotta ost

Alt du skal vide om ricotta ost

  Ricotta Nævn ricotta og det vil lede tankerne hen på en klassisk italiensk lasagne, men denne friske, bløde, fugtige ost med en rig, fyldig, mæ...
mozzarella og burrata

Forskellen mellem Mozzarella og Burrata

  Italien er blandt andet kendt for sit udsøgte køkken og sine lækre specialiteter. Mange danskere holder af det italienske køkken og nyder ofte it...
Hvilken ost er sundest? - De 9 Sundeste Typer af Ost

Hvilken ost er sundest? - De 9 Sundeste Typer af Ost

Ost er et mejeriprodukt, der kommer i hundredevis af teksturer og smagsvarianter. Næringen og smagen af ost afhænger af, hvordan den er producere...
Hvorfor er sommer den bedste tid til at begynde på en ostekasse?

Hvorfor er sommer den bedste tid til at begynde på en ostekasse?

Kolde nætter er snart ovre, dagene bliver længere, og før du ved af det vil vi alle hygge os I parker, tænde for grille og ønske at hver dag var en søndag! Ost bliver ofte associeret med indendørsarrangementer såsom jul og nytår, men vi har fundet tre gode grunde til hvorfor sommer er den perfekte årstid.
Sådan sammensætter du ost med vin

Sådan sammensætter du ost med vin

Når vi tænker på en sammensætning af vin og ost, tænker vi automatisk på rødvin, men faktisk er hvidvin en meget bedre partner til mange typer ost. Læs videre for at finde ud af mere om perfekte parringer af vin og ost.
Hvordan man opbevarer ost

Hvordan man opbevarer ost

NYHED: OST ER LEVENDE OG ÅNDER! Det betyder, for at holde det friskt og lækkert, så skal ost i køleskabet have masser af ilt og passende fugtighed. Derimod kan plastfilm kvæle osten og fastholde for meget af fugten, som fører til en underlig smag and konsistens, som er mærkeligt på alle de forkerte måder.
osteskorper

Hvilke osteskorper kan man spise?

Du kender det gamle ordsprog, “Sku ikke hunden på hårene”, og i mange af livets tilfælde er det også sandt; men når det kommer til ost, så er udseendet vigtigt! Og vi møder da ofte spørgsmålet: “Kan jeg spise skorpen?” ⠀⠀⠀⠀⠀