Levering

Hvordan vi leverer

OM LEVERING
Det er vigtigt for os at vi får leveret din pakke til dig. Hvis du ikke er hjemme og ikke har beskrevet hvor vi kan sætte leveringen, bliver Xpressen desværre nødt til at sætte leveringen ved døren. Vi vil her beskrive mulighederne for, hvordan du bedst modtager dine varer.

PÅ ARBEJDSPLADSEN
Vores bud leverer i dagtimerne for Osteposten. Da de fleste er på arbejde i hverdagene, er det måske oplagt for dig at få dine varer leveret til arbejdspladsen.

BOR DU I HUS
Hvis du ikke er hjemme, skriver du i din bestilling, hvor vi skal sætte varerne. I ‘garagen’, ‘ved døren’, ‘hos naboen’ etc.

BOR DU I LEJLIGHED - AFLÅST OPGANG
Hvis du vil have leveret til din lejlighed, skal du være hjemme eller garantere at vognmanden kan komme ind i opgangen ved at beskrive hvordan under “BESKED TIL VOGNMANDEN”.
Vi følger de anvisninger som du har givet under “BESKED TIL VOGNMANDEN”.
- Kan vi ikke komme ind i en opgang, ringer vognmanden til dig for at finde en løsning.
- Kan vognmanden ikke få fat i dig, vil han kontakte Osteposten som prøver en sidste gang at kontakte dig.

Hvis du bor i lejlighed og arbejder i dagtimerne anbefaler vi, at du enten oplyser en nabo, som med garanti er hjemme eller får pakken sendt til din arbejdsplads.

LEVERINGSDAGE
Levering til adresse: torsdag

TEMPERATUR MÅLING
Vi har målinger hver måned, for at holde trit med temperaturen i din kasse. Det gør vi da udenomstemperaturen svinger fra årstid til årstid, og fordi at vognmanden ikke bruger kølebiler. Dette gør, at vi altid vil være på forkant ift. til årstid, og har fingeren på pulsen hvad fødevaresikkerheden angår i vores kasser.