Somerset Cheddar & Skalotte Løg, 150g 29,00 kr
Cheddaren, der smelter i munden, er sat sammen med den delikate sødme fra skalotteløg, der tilføjer form og smag til kartoffelchipsen.
Saltmandler, mix, ristede - 200g 59,00 kr
200g mandler mix fra Almondeli. Almondeli har base i det sydøstlige Spanien i Alicante og høster sine fremragende mandler i den lille landsby Hellin, ikke langt fra Middelhavet, i en 200 hektar landejendom. Klimaet er meget varmt om sommeren og tørt om vinteren. Dette klima er perfekt til at skabe den smukke smøragtige, sprøde og søde kvalitet af Valencia-mandlen. Nødderne steges i solsikkeolie og drysses rigeligt med havsalt. Selvsamme familie har dyrket sorter som Marcona, Valencia og Largueta på landejendommen i 3 generationer. Disse mandler er et lokalt produkt dyrket efter traditionelle metoder og med respekt for miljøet. Når mandlerne først er høstet, bliver de stegt i vegetabilsk olie med havsalt. Almondeli mandler er kendt for deres delikate smøragtige smag med en let knas og for at smelte i munden. Denne tørrede frugt er naturligvis ideel som aperitif og finder stolthed, når den kombineres med Manchego eller andre oste. Valencia mandler er bløde, runde og smøragtige. Derudover høstes de kun ved Spaniens middelhavskyst og regnes for at være de bedste mandler i verden. Almondeli tilbyder dig de udvalgte Valencia-mandler stegt i solsikkeolie samt lidt havsalt, intet andet. Vægt: 200g
-20%
Chips med søde kartofler 20,00 kr 25,00 kr
Stegt grøntsagsmix med orange sød kartoffel og lille sød kartoffel: Den orange søde kartoffel er en ældgammel rodfrugt med et højt indhold af vitamin A. I vores egn dyrkes den i de varme måneder, og det er tradition at spise dem om efteråret. Ipomoea batata er dets latinske navn, men til dagligt kaldes det også batata eller camote, afhængigt af hvor man er i verden. Lilla sød kartoffel: Uforglemmelige lilla chips som bestemt er de mest elegante. Det er en variant af sød kartoffel med en meget intens crunch og aromatisk smag, der minder om middelhavsurter Enkel, naturlig og fra middelhavet. Miksos grøntsagschips er håndstegte. Alle deres ingredienser er 100% naturlige, og de bruger aldrig hverken kunstige farve- eller smagsstoffer. Deres chips er lavet med lokale grøntsager (når muligt). De vælger med omhu de sorter, der kan dyrkes i vores klima. Dette sikrer produktets kvalitet og giver Mikso mulighed for at have en miljømæssig og økonomisk indvirkning på området. De er fire venner med forskellige erfaringer (fra landbrug og køkken og restauration til iværksætteri) med en fælles drøm som hedder Mikso. Mikso betyder "blanding" på Esperanto. Konceptet blev født ud fra en blanding af forskellige produkter, mennesker og måder at tænke på. De har valgt esperanto, fordi det netop er et sprog, der søger at samle mennesker fra hele verden, med en forståelse for at vi alle er forskellige. Vægt: 85g
Italiensk Ost & Portvin, 150g 29,00 kr
Den fuldmodne, glatte blødhed af portvin skærer gennem den rige italienske ost.
Oliven fyldt med espelette-peber 32,00 kr
Du kan finde smagene fra Baskerlandet i dine forretter med vores grønne Manzanilla-oliven, fyldt med Espelette peber. Dette emblematiske krydderi fra Baskerlandet er blandet med grønne oliven for at subtilt forbedre deres smag. Vores råd: De grønne oliven fyldt med Espelette-peber fra La Maison Ederki kan spises kolde som forret, i dine salater eller varme kulinariske kunstværker. Du kan blande indholdet af en dåse grønne oliven med chilipeber med en smule olivenolie for at lave en original og krydret Tapenade.  Ederki er etableret på grænsen af Adour-floden nær Bayonne. Siden 1942 har Ederki forpligtet sig til at tilbyde gourmetprodukter af høj kvalitet, der er inspireret af levekunst og gastronomi i Baskerlandet. Hver dag skaber Ederki eksklusive opskrifter med deres netværk af lokale landmænd, der ønsker at vedligeholde det sociale bånd til landfællesskabet. Fra forretter til desserter, så er deres produkter er lavet af råmaterialer af høj kvalitet: Kød fra sydvest, grøntsager fra Frankrig og Navarre, klargjorte måltider uden konserverings- og tilsætningsstoffer. Hvert produkt fra La Maison Ederki skal overholde et strengt sæt specifikationer: Udvalg af grøntsagshøst fra Landes og Navarra Brug af friske materialer til tapas (fersk fisk) Garanteret oprindelse af kødet: Baskerlandet og Sydvest Vægt: 300 g / 130 g   Ingredienser | Oliven fyldt med espelette-peber: Grønne oliven "Manzanilla", salt, fyld 6% (vand, Espelette peberpulver PDO 17%, peberfrugt, fortykningsmiddel: sodium alginate), smagsfremmer: E621, surhedsregulerende midler: citronsyre og mælkesyre, antioxidant: ascorbinsyre. Næringsindhold pr. 100 g  | Oliven fyldt med espelette-peber:Energi: 614 kJ / 147 kcalFedt: 14,8 gheraf mættede fedtsyrer: 2,9 gKulhydrater: 2,7g gheraf sukkerarter: 0,2 gProtein: 1,7 gSalt: 3,7 g
Oliven fyldt med ansjoser 32,00 kr
Du kan finde smagene fra Baskerlandet i dine forretter med vores grønne Manzanilla-oliven, fyldt med ansjoser. Vores oliven bliver omhyggeligt udvalgt for deres fasthed og jævne, aflange form. Vores smagsråd: Ederkis grønne oliven med ansjoser kan spises kolde som forret, i dine salater eller varme kulinariske kunstværker. Du kan blande indholdet af en dåse oliven med en smule olie for at lave en lækker og original Tapenade. Ederki er etableret på grænsen af Adour-floden nær Bayonne. Siden 1942 har Ederki forpligtet sig til at tilbyde gourmetprodukter af høj kvalitet, der er inspireret af levekunst og gastronomi i Baskerlandet. Hver dag skaber Ederki eksklusive opskrifter med deres netværk af lokale landmænd, der ønsker at vedligeholde det sociale bånd til landfællesskabet. Fra forretter til desserter, så er deres produkter er lavet af råmaterialer af høj kvalitet: Kød fra sydvest, grøntsager fra Frankrig og Navarre, klargjorte måltider uden konserverings- og tilsætningsstoffer. Hvert produkt fra La Maison Ederki skal overholde et strengt sæt specifikationer: Udvalg af grøntsagshøst fra Landes og Navarra  Brug af friske materialer til tapas (fersk fisk)  Garanteret oprindelse af kødet: Baskerlandet og Sydvest  Vægt: 300 g / 130 g Ingredienser | Oliven fyldt med ansjoser: Grønne oliven "Manzanilla", salt, fyld 6% (vand, ansjoser 30% (fisk), fortykningsmiddel: sodium alginate), smagsfremmer: E621, surhedsregulerende midler: citronsyre og mælkesyre, antioxidant: ascorbinsyre. Næringsindhold pr. 100 g  | Oliven fyldt med ansjoser:Energi: 614 kJ / 147 kcalFedt: 14,8 gheraf mættede fedtsyrer: 2,9 gKulhydrater: 2,7g gheraf sukkerarter: 0,2 gProtein: 1,7 gSalt: 3,7 g
-20%
Chips af grøntsager med slik 20,00 kr 25,00 kr
Enkel, naturlig og fra middelhavet. Miksos grøntsagschips er håndstegte. Alle deres ingredienser er 100% naturlige, og de bruger aldrig hverken kunstige farve- eller smagsstoffer. Deres chips er lavet med lokale grøntsager (når muligt). De vælger med omhu de sorter, der kan dyrkes i vores klima. Dette sikrer produktets kvalitet og giver Mikso mulighed for at have en miljømæssig og økonomisk indvirkning på området. De er fire venner med forskellige erfaringer (fra landbrug og køkken og restauration til iværksætteri) med en fælles drøm som hedder Mikso. Mikso betyder "blanding" på Esperanto. Konceptet blev født ud fra en blanding af forskellige produkter, mennesker og måder at tænke på. De har valgt esperanto, fordi det netop er et sprog, der søger at samle mennesker fra hele verden, med en forståelse for at vi alle er forskellige.  Bolsjebeder: En af deres stjernechips, nok den mest glamourøse. Den har en intens sød smag, er let bitter, er rød med hvide cirkler og er kendt som Chioggia rødbede. Hvid sød kartoffel: En sød kartoffel med blød smag og hvidfarvet frugtkød, der giver en lys farvekontrast til chipsblandingen.
-20%
Chips med pastinak 20,00 kr 25,00 kr
Enkel, naturlig og fra middelhavet. Miksos grøntsagschips er håndstegte. Alle deres ingredienser er 100% naturlige, og de bruger aldrig hverken kunstige farve- eller smagsstoffer. Deres chips er lavet med lokale grøntsager (når muligt). De vælger med omhu de sorter, der kan dyrkes i vores klima. Dette sikrer produktets kvalitet og giver Mikso mulighed for at have en miljømæssig og økonomisk indvirkning på området. De er fire venner med forskellige erfaringer (fra landbrug og køkken og restauration til iværksætteri) med en fælles drøm som hedder Mikso. Mikso betyder "blanding" på Esperanto. Konceptet blev født ud fra en blanding af forskellige produkter, mennesker og måder at tænke på. De har valgt esperanto, fordi det netop er et sprog, der søger at samle mennesker fra hele verden, med en forståelse for at vi alle er forskellige. Rødbeden er en grøntsag, der giver naturlig sødme og intens rød farve til vores chips. Det er en knold af middelhavsoprindelse, der har været dyrket her siden middelalderen. Det er rigt på vitamin B og antioxidanter som er meget gavnligt for sundheden. Pastinakken er hvid, sød, med spids af anis og en meget særlig smag. De tilføjer i deres chips en spids sort peber for at fremhæve den aroma, der kendetegner den. Det er en grøntsag rig på fibre og kalium. Som det latinske navn Pastinaca sativa indikerer, er det et medlem af gulerodsfamilien. Den orange søde kartoffel er en ældgammel rodfrugt med et højt indhold af vitamin A. I vores egn dyrkes den i de varme måneder, og det er tradition at spise dem om efteråret. Ipomoea batata er dets latinske navn, men til dagligt kaldes det også batata eller camote, afhængigt af hvor man er i verden. Vægt: 85g  
Oliven fyldt med peberfrugt 32,00 kr
Du kan finde smagene fra Baskerlandet i dine forretter med vores grønne Manzanilla-oliven, fyldt med peberfrugt. Ederki har valgt Manzanilla-varianten for kvalitetsfyld, takket være deres aflange og jævne form. Vores smagsråd: De grønne oliven med peberfrugt kan spises kolde som forret og i dine salater. Ederki er etableret på grænsen af Adour-floden nær Bayonne. Siden 1942 har Ederki forpligtet sig til at tilbyde gourmetprodukter af høj kvalitet, der er inspireret af levekunst og gastronomi i Baskerlandet. Hver dag skaber Ederki eksklusive opskrifter med deres netværk af lokale landmænd, der ønsker at vedligeholde det sociale bånd til landfællesskabet. Fra forretter til desserter, så er deres produkter er lavet af råmaterialer af høj kvalitet: Kød fra sydvest, grøntsager fra Frankrig og Navarre, klargjorte måltider uden konserverings- og tilsætningsstoffer. Hvert produkt fra La Maison Ederki skal overholde et strengt sæt specifikationer: Udvalg af grøntsagshøst fra Landes og Navarra Brug af friske materialer til tapas (fersk fisk) Garanteret oprindelse af kødet: Baskerlandet og Sydvest Vægt: 300 g / 130 g   Ingredienser | Oliven fyldt med peberfrugtr: Grønne oliven "Manzanilla", salt, fyld 6% (peberfrugt 97,4%, fortykningsmiddel: sodium alginate, chilli pepper), smagsfremmer: E621, surhedsregulerende midler: citronsyre og mælkesyre, antioxidant: ascorbinsyre.  Næringsindhold pr. 100 g  | Oliven fyldt med peberfrugt:Energi: 614 kJ / 147 kcalFedt: 14,8 gheraf mættede fedtsyrer: 2,9 gKulhydrater: 2,7g gheraf sukkerarter: 0,2 gProtein: 1,7 gSalt: 3,7 g
Saltmandler, smut, ristede - 200g 59,00 kr
200g smuttede valencia mandler fra Almondeli. Almondeli har base i det sydøstlige Spanien i Alicante og høster sine fremragende mandler i den lille landsby Hellin, ikke langt fra Middelhavet, i en 200 hektar landejendom. Klimaet er meget varmt om sommeren og tørt om vinteren. Dette klima er perfekt til at skabe den smukke smøragtige, sprøde og søde kvalitet af Valencia-mandlen. Nødderne steges i solsikkeolie og drysses rigeligt med havsalt. Selvsamme familie har dyrket sorter som Marcona, Valencia og Largueta på landejendommen i 3 generationer. Disse mandler er et lokalt produkt dyrket efter traditionelle metoder og med respekt for miljøet. Når mandlerne først er høstet, bliver de stegt i vegetabilsk olie med havsalt. Almondeli mandler er kendt for deres delikate smøragtige smag med en let knas og for at smelte i munden. Denne tørrede frugt er naturligvis ideel som aperitif og finder stolthed, når den kombineres med Manchego eller andre oste. Valencia mandler er bløde, runde og smøragtige. Derudover høstes de kun ved Spaniens middelhavskyst og regnes for at være de bedste mandler i verden. Almondeli tilbyder dig de udvalgte Valencia-mandler stegt i solsikkeolie samt lidt havsalt, intet andet. Vægt: 200g
Saltmandler med skin, ristede - 200g 59,00 kr
Almondeli har base i det sydøstlige Spanien i Alicante og høster sine fremragende mandler i den lille landsby Hellin, ikke langt fra Middelhavet, i en 200 hektar landejendom. Klimaet er meget varmt om sommeren og tørt om vinteren. Dette klima er perfekt til at skabe den smukke smøragtige, sprøde og søde kvalitet af Valencia-mandlen. Nødderne steges i solsikkeolie og drysses rigeligt med havsalt. Selvsamme familie har dyrket sorter som Marcona, Valencia og Largueta på landejendommen i 3 generationer. Disse mandler er et lokalt produkt dyrket efter traditionelle metoder og med respekt for miljøet. Når mandlerne først er høstet, bliver de stegt i vegetabilsk olie med havsalt. Almondeli mandler er kendt for deres delikate smøragtige smag med en let knas og for at smelte i munden. Denne tørrede frugt er naturligvis ideel som aperitif og finder stolthed, når den kombineres med Manchego eller andre oste. Valencia mandler er bløde, runde og smøragtige. Derudover høstes de kun ved Spaniens middelhavskyst og regnes for at være de bedste mandler i verden. Almondeli tilbyder dig de udvalgte Valencia-mandler stegt i solsikkeolie samt lidt havsalt, intet andet. Vægt: 200g
Sorte Trøfler & Rosmarin, 150g 29,00 kr
Vild, jordagtig og dekadent italiensk sommertrøffel, der komplimenteres af friske og duftende rosmarinkviste.
Desert Salt, 150g 29,00 kr
100% rent, krystalhvidt ørkensalt fra en antik og uberørt kilde i Kalahari-ørkenen skaber en kartoffelchips med exceptionel smag, som fremhæver og beriger smagen i den lækre kartoffel. Simplicitet når det er bedst.