Gammel Knas fra 66,00 kr
Gammel Knas er en ost, der overrasker i smag og struktur, hvor ostens sødme, syre og fedme får modspil fra de knasende sprøde proteinkrystaller. På trods af sit navn er Gammel Knas ikke stærk men unik i både smag og struktur. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Vestjylland VIDSTE DU?: Gammel Knas har fået sit navn fra de knasende proteinkrystaller og den lange modningsperiode på ikke mindre end 24 måneder. Gammel Knas har siden lancering i 2014 blevet til en øjeblikkelig klassiker da det er en alsidig ost, der passer godt til at nyde på ostebordet som den er når den smelter i de varme retter. MATCH MIN OST: Matcher perfekt til en stærk belgisk quadruple øl eller en belgisk Wit. PRODUKTION: Med en ny raffine- ringsmetode, hvorved osten modnes i et iltfattigt miljø, udviklede Nr. Vium Mejeri en Havarti med andre kulturer der var tilpasset en lang modningsperiode. I løbet af de 24 måneder opstår en balance mellem det søde, fede og syren sammen med de sprøde salte proteinkrystaller. NR. VIUM MEJERI: Nr. Vium Mejeri er beliggende i Midtjylland og er en del af Arla Foods. Mejeriet har specialiseret sig i produktionen af Havarti, Esrom og Port-Salut. Især er langtidsmodnet Havarti deres vartegn. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Gammel Knas: KOMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe Næringsindhold pr. 100 g  | Gammel Knas:Energi: 1748 kJ / 422 kcalFedt: 36 gheraf mættede fedtsyrer: 21 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 23 g                                                                                                                 Salt: 1,8g  
Vesterhavsost fra 62,00 kr
Vesterhavsost er en dansk ost, der fremstilles af det danske mejeri Thise. Vesterhavsost er en fast ost inspireret af den hollandske ost gouda, og er fremstillet af komælk, der lagres mindst 26 uger. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Bovbjerg Fyr  VIDSTE DU?: Syv landmænd fra Bovbjerg leverer mælken til Vesterhavsostene. Vesterhavsost lagres i 26 uger i den salte havluft som fylder ostelageret via et særligt ventilationssystem. Det er en ny ostetradition som ligger langt fra den klassiske danske osteproduktion som vi kender den. I ostelageret ligger i alt 16500 Vesterhavsoste stablet fra gulv til loft. De drænes og udvikler smag under påvirkning af den friske vesterhavsluft. En enkelt Vesterhavsost svinder fra 8 til 7 kilo i løbet af de 26 uger lagringen varer, hvilket gør osten fast og tør med et tørstofindhold på 48 procent. MATCH MIN OST: Vesterhavsost passer perfekt med en mørk øl. PRODUKTION: Thise Mejeris ostelager ligger så langt mod vest som man næsten kan komme - med Vesterhavet og Bovbjerg Fyr i baggrunden. Ejendommen der huser mejeriet hedder Gammel Damsgård, og det er her Vesterhavsosten lagres. Den salte luft der blæses ind på lageret, er med til at give Vesterhavsost sin karakter. Vesterhavsost er en fast ost med en let nøddeagtig smag. THISE MEJERI: Thise Mejeri, som blev grundlagt i 1988 i et samarbejde mellem en mejerist og en mindre gruppe økologiske mælkeproducenter, har i dag 85 særligt udvalgte mælkeproducenter. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Vesterhavsost: Pasteuriseret økologisk KOMÆLK, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym. Næringsindhold pr. 100 g | Vesterhavsost:Energi: 1711 kJ / 412 kcalFedt: 32 gheraf mættede fedtsyrer: 21 gKulhydrater: 0,1 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 31 gSalt: 2,1 g  
Blå Kornblomst fra 56,00 kr
Blå Kornblomst er en blød, cremet og mild blåskimmelost. Hvis du er stor fan af Gorgonzola så er den noget for dig. Osten er dejlig blød og rund i smagen. Blå Kornblomst vandt Super Gold i sin kategori ved World Cheese Awards i 2012, og er udviklet i et samarbejde mellem Thise Mejeri og Gedsted Mejeri. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Gedsted VIDSTE DU?: Blåskimmelost siges at være opfundet ved et uheld, da osten blev opbevaret i temperatur- og fugtstyret huler i middelalderen. Det antages, at en ostemager på et tidspunkt efterlod et halvspist brød i en hule i Roquefort, Frankrig, og da han kom tilbage, opdagede han, at muggen på brødet, havde omdannet osten til blåskimmelost. MATCH MIN OST: Perfekt på ristet rugbrød med blomme-løgchutney. PRODUKTION: For at opnå den rette smag og konsistens er det nødvendigt at kunne styre processen minutiøst; det skal gøres med følelse – og med håndkraft. Derfor fremstilles Blå Kornblomst i 400 liter store ostekar hvor mælken omrøres med håndkraft, og efterfølgende modnes i ca. 4 uger. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Blå Kornblomst: KOMÆLK, salt, mælkesyrekultur, vegetabilsk osteløbe, blåskimmelkultur. Næringsindhold pr. 100 g  | Blå Kornblomst:Energi: 1623 kJ / 329 kcalFedt: 36 gheraf mættede fedtsyrer: 23 gKulhydrater: 0,1 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 17 gSalt: 2,3 g  
Fuldmåneost fra 68,00 kr
Fuldmåneost er en blød og cremet ost med let knas af krystaller. Osten er produceret ved Fuldmåne på Thise Mejeri. Osten er lagret ca. 6 uger på Bovbjerg Ostelager ved Vesterhavet. Derefter lagrer osten videre i kalkgruberne i Hjerm ca. 32 uger. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Hjerm Kallgrube VIDSTE DU?: Thise fuldmåneoste produceres tolve gange om året - i de døgn hvor der er fuldmåne. Der er så vidt vides ikke nogen videnskabelig dokumenterbar sammenhæng mellem det forhold, at ostene produceres under fuldmåne og den kendsgerning, at ostene udvikler et månelandskab. På den anden side kan det heller ikke afvises, at månens tiltrækningskraft spiller en rolle... En sjov historie for en ost som smager fantastisk.  MATCH MIN OST: Fuldmåneost passer perfekt med en Pinot Grigio. PRODUKTION: Ostene lagres i Hjerm Kalkgrube, og under det 10 måneder lange underjordiske ophold ud- vikler ostene en overflade, der giver mindelser om månens overflade. Der er bakker og dale, foldninger og kratere, som dog for ostenes vedkommende hverken skyldes meteornedslag eller vulkansk aktivi- tet. Til gengæld dækkes overfladen under lagringen af snehvidt månestøv (hvidskimmel). THISE MEJERI: Thise blev grundlagt i 1988 i et samarbejde mellem en mejerist og en mindre gruppe økologiske mælkepro- ducenter. I dag består Thise af 85 særligt udvalgte producenter, der dagligt leverer kvalitetsmælk.      Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Fuldmåneost: Pasteuriseret økologisk KOMÆLK, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym. Næringsindhold pr. 100 g  | Fuldmåneost:Energi: 1614 kJ / 389 kcalFedt: 33 gheraf mættede fedtsyrer: 21 gKulhydrater: 0.1 gheraf sukkerarter: 0.1 gProtein: 23 g                                                                                                                 Salt: 2.10g  
Tange Sø fra 48,00 kr
Mejeristerne på Mammen Mejeri har udviklet osten, som hurtigt er blevet en favorit på ostebordet. Tange Sø osten har en dejlig, fyldig smag og så rammer den en perfekt balance mellem sødme, umami og intens styrke.   MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Bjerringbro, Danmark VIDSTE DU?: Det skal bruges hele 10 liter mælk til at producere 1 kg færdig  ost som Tange Sø. Med sin faste konsistens og unikke smag, er det en udsøgt bejler til osteelskere. Tange Sø Osten er perfekt til tapasbordet, som snack, i pastaretten eller i en sandwich.  MATCH MIN OST: Prøv den lækre kontrast mellem Tange Sø ost og en let og frisk rødvin som Pinot Noir, Spätburgunder eller Beaujolais eller prøv den sammen med med en god mørk pilsner.  PRODUKTION: Tange Sø ost er en fast ost der røres længe i karret og modnes køligt i mindst 30 uger for at få sin fyldige karakter. Moden Tange Sø ost har en  fast og let sprød konsistens og bliver kraftigere med alderen, uden at blive stærk. MAMMEN MEJERI: Mammen Mejeri ligger på Viborg-egnen og er mest kendt for at lave den klassiske, danske skæreost, Danbo Mammen Guld. På mejeriet laves også andre gule oste som Havarti og Samsø. Mammen Mejeri  er et familieejet ostemejeri der har lavet klassiske danske oste i 40 år og som, hver dag henter mælk direkte fra lokale Midtjyske mælkeleverandører. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Tange Sø: Pasteuriseret KOMÆLK, salt, MÆLKESYREKULTURER, mikrobiel osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g | Tange Sø:Energi: 1544 kJ / 369 kcalFedt: 29 gheraf mættede fedtsyrer: 18 gKulhydrater: 0,8 gheraf sukkerarter: 0,8 gProtein: 28 gSalt: 1,8 g  
Fyrtårnsost fra 66,00 kr
Fyrtårnsost lagres ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo. Vandt Gourmetprisen til International Food Contest 2018 i kategorien “Hårde Oste”   MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Bovbjerg Fyr, Danmark VIDSTE DU?: I 2008 lancerede Thise Vesterhavsosten i Danmark; en ost der startede sin karriere som et lille nicheprodukt, men har udviklet sig til at blive Thises suverænt største ostevariant. 10 år senere lancerede de vesterhavsost ektra modnet ; en Fyrtårnsost. Deres ostemester udvælger de ypperste Vesterhavsoste og sørger for at de lagres minimum et år, hvor deres klassiske Vesterhavsost er lagret ca. 6 måneder. Efter et år er osten mere fast, har endnu mere smagsfylde – endnu mere Vesterhav. MATCH MIN OST: Fyrtårnsost passer perfekt med en karakterfuld vin som kan match fyrtårnsosts intensitet. PRODUKTION:  Fyrtårnsost er en ekstra lagret Vesterhavsost, og de 16 supplerende uger er godt givet ud. Osten bliver hverken skarpere eller tørrere, men vinder snarere en ekstremt drøj cremethed, endnu ivrigere proteinknas og en veritabel eksplosion af duftnoter fra ristede hasselnødder til læder, skovbund og eksotisk frugt a la mango og passion.  Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Fyrtårnsost: Råmælk fra ko, mælkesyrekultur, osteløbe, salt Næringsindhold pr. 100 g  | Fyrtårnsost:Energi: 1690 kJ / 407 kcalFedt: 33 gheraf mættede fedtsyrer: 21 gKulhydrater: 0,1 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 27 gSalt: 1,5 g    
Danske krystaller 299,00 kr
Fire modne faste oste med krystalliseret umamiknas Kassen indeholder circa 800g ost som består af: - 200g Fyrtårn:  Fyrtårnsost er en ekstra lagret Vesterhavsost, og de 16 supplerende uger er godt givet ud. Osten bliver hverken skarpere eller tørrere, men vinder snarere en ekstremt drøj cremethed, endnu ivrigere proteinknas og en veritabel eksplosion af duftnoter fra ristede hasselnødder til læder, skovbund og eksotisk frugt a la mango og passion.  - 200g Vesterhavsost ekstra lagret:  Vesterhavsost er en dansk ost, der fremstilles af det danske mejeri Thise. Vesterhavsost er en fast ost inspireret af den hollandske ost gouda, og er fremstillet af komælk, der lagres mindst 26 uger. - 150g Gammel Knas:  Gammel Knas er en ost, der overrasker i smag og struktur, hvor ostens sødme, syre og fedme får modspil fra de knasende sprøde proteinkrystaller. På trods af sit navn er Gammel Knas ikke stærk men unik i både smag og struktur. - 250g Tange sø:  Mejeristerne på Mammen Mejeri har udviklet osten, som hurtigt er blevet en favorit på ostebordet. Tange Sø osten har en dejlig, fyldig smag og så rammer den en perfekt balance mellem sødme, umami og intens styrke.   Perfekt til 3-4 personer.   Læs mere om, hvordan du bedst opbevarer dine oste i vores opbevaringsguide.  
Røget Vesterhavsost fra 66,00 kr
Mælken, der anvendes til fremstilling af røget vesterhavsost, er produceret i Nordvestjylland næsten så langt vestpå man kan komme. Her bor 15 Thise-landmænd, syd og nord for Thyborøn, det sted på Vestkysten hvor Vesterhavet brød igennem i 1800-tallet. Kombinationen af den faste ost og den kolde røg giver osten en svag men meget aromatisk røgsmag. Lagret i minimum 30 uger.   MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Thyborøn, Danmark. VIDSTE DU?:  Røget Vesterhavsost er den samme ost som en almindelig Vesterhavsost, men den er røget. Den lagres på samme sted. I lagringsrummmet er der stablet oste i 4 meters højde fra gulv til loft, 16.500 oste i alt. Ostene får frisk vesterhavsluft, smider de overflødige kilo og udvikler smag. MATCH MIN OST:  Røget Vesterhavsost passer perfekt med en rød Burgundy, en traditionel Pinot Noir eller en Beaujolais. PRODUKTION: Røget Vesterhavsost er lavet af mælk fra Thyborønegnen. Osten er fast i konsistensen uden at være tør. Den har en mild, men fyldig smag. Mælken til Vesterhavsosten kommer fra landmænd, som alle bor helt ude ved Vesterhavet. Vesterhavsost produceres i Thise men lagres ved Bovbjerg Fyr, hvor det frådende Vesterhav er nærmeste nabo. Den salte luft der blæses ind på lagret, er med til at give osten sin karakter. Vesterhavsost er en fast ost med en let nøddeagtig smag. THISE MEJERI:  Thise Mejeri, som blev grundlagt i 1988 i et samarbejde mellem en mejerist og en mindre gruppe økologiske mælkeproducenter, har i dag 85 særligt udvalgte mælkeproducenter, der dagligt leverer kvalitetsmælk. Deres årlige omsætning er mere end 500 mio. kr. og mælkeproducenterne udgør samtidig ejerkredsen i Thise Mejeri. 80% af mejeriets produktion afsættes i Danmark. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Røget Vesterhavsost: Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym. Næringsindhold pr. 100 g  | Røget Vesterhavsost:Energi: 1711 kJ / 412 kcalFedt: 32 gheraf mættede fedtsyrer: 20 gKulhydrater: 0,1 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 31 g                                                                                                                  Salt: 2,1 g  
Midsommerost fra 56,00 kr
Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. I den periode har kløvergræsset en sammensætning af protein og struktur, der gør mælken ideel til produktion. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Jylland VIDSTE DU?: Til trods for, at osten er salgsklar efter et halvt års lagring, venter et stigende antal kunder i især Sverige at vente med at nyde osten, til den er lagret i et år; altså først til det efterfølgende års Midsommer. På det tidspunkt kulminerer ostens smagsmæssige udvikling nemlig. Midsommerost, som vi præsenterer nu, har været lagret i netop 1 år. Midsommerost MATCH MIN OST: Chardonnay fra Bourgogne. PRODUKTION: Hele årets produktion af Midsommeroste finder sted inden for 4 uger. Ostene lagres i et halvt år, og er dermed salgsklare omkring vintersolhverv, dvs. på den tid af året, hvor dagene er kortest og nætterne længst. THISE MEJERI  Thise blev grundlagt i 1988 i et samarbejde mellem en mejerist og en mindre gruppe økologiske mælkepro- ducenter. I dag består Thise af 85 særligt udvalgte producenter, der dagligt leverer kvalitetsmælk. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Midsommer: Økologisk pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobielt osteenzym. Næringsindhold pr. 100 g  | Midsommer:Energi: 1554 kJ / 374 kcalFedt: 30 gheraf mættede fedtsyrer: 19 gKulhydrater: 0,1 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 26 gSalt: 1,6 g     BLIV INSPIRERET:  Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Bondepigens Danbo ML 750-800g 89,00 kr
Vi har her fornøjelsen af at præsentere en lækker Danbo ost, der blandt andet er blevet kåret som en af Danmarks fem bedste oste af Økologi Skolen. Danbo ost er også kendt som Danmarks nationalost, og er velegnet til alle familiens medlemmer.  Bondepigens Danbo har en cremet konsistens, er lavet af dansk komælk, og smagen har et strejf af nødder og er samtidig både sød og velbalanceret. Denne ost er yderst fleksibel i køkkenet, idet den kan bruges til de fleste madretter.  Prøv for eksempel at komme små tern af denne Danbo ost i din kolde salat, skær den i skiver på et lækkert rugbrød, eller nyd den som desert sammen med en sprød og lækker kiks efter aftensmaden.  Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Bondepigens Danbo ML :KOMÆLK, osteløbe, osteløbemælkesyrekultur, salt. Næringsindhold pr. 100 g  | Bondepigens Danbo ML:Energi: 1352 kJ / 323 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23 g  
Bondepigens Danbo Lagret 750-800g 99,00 kr
Denne lækre lagrede ost har været modnet i mere end 30 uger, og har gjort at smagen står skarpere og mere udpræget end hos den normale udgave af Bondepigens Danbo Ost.  Modningen sikrer også at smagen udvikler mere karakter, med mulighed for at smage et strejf af umami, nødder og endda karamel for dem der er heldige nok at nyde en skive af osten. I modsætning til normal Danbo ost er denne lagrede udgave også mere fast, selvom den stadig bevarer sine cremede konsistens. Er du glad for oste med smag og karakter, går du derfor ikke galt i byen med denne ost. Prøv den gerne sammen med et glas vin og lækre ostekiks, eller prøv den i madpakken ovenpå et lækkert stykke rugbrød, franskbrød eller rundstykke.   Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Bondepigens Danbo Lagret :KOMÆLK, osteløbe, osteløbemælkesyrekultur, salt. Næringsindhold pr. 100 g  | Bondepigens Danbo Lagret:Energi: 1352 kJ / 323 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23 g  
Den Hvide Dame fra 80,00 kr
Skal det være unikt og anderledes, kan vi med god samvittighed anbefale Den Hvide Dame, som er en helt fantastisk hvid skimmelost. Osten bliver produceret af Arla Unika på Troldhede Mejeri i Danmark, og osten er af høj kvalitet og med en helt speciel og dejlig smag. Sammenlignet med andre oste, bliver Den Hvide Dame fremstillet med ekstra meget fløde, hvilket gør at denne fløde er 75+ og kommer med en dejlig blød og mild smag og konsistens.  Duften minder om landlige omgivelser og søde frugter, mens smagen opnår en enestående balance mellem fedt og syre fra den ekstra fløde og gærkulturen der sikrer en sprød og tynd overflade på osten. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Den Hvide Dame: KOMÆLK, fløde, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, hvidskimmelkultur Næringsindhold pr. 100 g | Den Hvide Dame:Energi: 1781 kJ / 431 kcalFedt: 42 gheraf mættede fedtsyrer: 27 gKulhydrater: <0,5 gheraf sukkerarter: <0,5 gProtein: 13 gSalt: 1,3 g  
Asaa Danbo 45+ fra 65,00 kr
Dejlig mild og blød ost lavet på komælk. Asaa danbo 45+/28% fremstillet på Asaa Mejeri i Nordjylland - Danmarks mindste andelsmejeri. Mejeriet er oprettet som andelsmejeri i 1890 og har fungeret som sådan siden. I starten blev der fremstillet smør, men fra 1950’erne startede der også at blive produceret ost, som i dag udgør hele mejeriets produktion. Danbo er den mest solgte ostetype i Danmark. Osten er en mild, let syrlig ost, der fremstilles af komælk. Danbo kan produceres både med og uden kommen samt i flere forskellige fedtprocenter. Danbos form er oftest firkantet og flad eller rektanglet.    Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Asaa Danbo 45+ :KOMÆLK, osteløbe, osteløbemælkesyrekultur, salt, konserveringsmiddel E252. Næringsindhold pr. 100 g  | Asaa Danbo 45+:Energi: 1352 kJ / 323 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23 g  
Benedict Sort Kloster fra 60,00 kr
Lækker dansk ost når det er bedst. Smag den vidunderlige kombination af sort peber, frisk hvidløg og Esrom ost. I Danmark har vi stor tradition for vores oste, og denne kloster ost er ikke nogen undtagelse. Den er baseret på den halvfaste ost fra komælk der har karaktertræk som syrlig, blød, cremet og pikant. Den unikke smag er velegnet til frokostbordet, ostebordet eller endda madpakken til den kræsne ostekender der ikke kan nøjes med mindre end det bedste. Osten har fået navnet fra Benediktinermunkene fra Esrum kloster på Sjælland, der i den tidlige middelalder opfandt og udviklede Esrom osten. Siden da er den blevet bragt ind i vores moderne tidsalder og er blevet strammet op både hvad angår produktion såvel som smag hos Thise mejeri i Jylland. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Esrum Kloster, Græsted, Danmark VIDSTE DU?: Sort Kloster er baseret på resultatet af en gruppe benedictinermunkes forsøg med oste på Esrum Klosteret. Her blev der efter sigende opdaget en ny slags ostekultur ved et uheld, og siden da er der bygget mange års traditioner med fremstillingen af denne økologiske ost der byder på en fantastisk konsistens og et flot udseende, der samtidig også leverer en mild og let smag. Siden oprindelsen faldt osten ud af folkemunde, men osten kom igen i produktion i 1930’erne, og siden da er det hurtigt blevet en af de mest populære oste herhjemme. Ostetypen er i dag en af de få danske ostetyper der er blevet beskyttet og anerkendt af EU som egnsbeskyttet tilbage i starten af 1960’erne.  MATCH MIN OST: Osten er god til skiver på et stykke godt rugbrød, eller grovt franskbrød, men kan også anvendes i madlavning, eller som dessert sammen med en sprød kiks og et godt glas vin. PRODUKTION: Benedict Sort Kloster er en nytænkt ost baseret på en oldgammel opskrift og metode for fremstilling. Opskriften fra det 12. og 13. århundrede er blevet tilsat et strejf af hvidløg og en smule sort peber for at give endnu mere karakter og smag til den milde ost. Osten har en markant overflade med mange mindre huller der opstår da processen involverer den franske rødkitkultur. Denne gammeldags metode er med til at give osten en lækker duft, og osten får samtidig en cremet og fast konsistens.     Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Benedict Sort Kloster: Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, økologisk peber, økologisk tørret hvidløg, mikrobiel osteenzym. Næringsindhold pr. 100 g | Benedict Sort Kloster:Energi: 1655 kJ / 400 kcalFedt: 35 gheraf mættede fedtsyrer: 22 gKulhydrater: 1,2 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 20 gSalt: 1,2 g
Rød løber 85,00 kr
Rød Løber bliver produceret af Arla Unika som led i deres fokus på specielle oste. Som navnet antyder er der her tale om en ost fremstillet på rødkitkultur, hvilket er med til at sikre en udvendig modning sideløbende med den naturlige indvendige modning af osten.  Resultatet er en fast ost med en mild og behagelig smag, og en konsistens der er lækker og cremet i midten, men som holder formen og kan skæres i skiver. Tag gerne osten ud af køleskabet en halv times tid før den skal nydes, så bliver oplevelsen endnu bedre. Går godt sammen med sprøde kiks, knækbrød eller et ristet stykke franskbrød. Vægt: 150g Min. holdbarhed 7 dage Ingredienser | Rød løber: Økologisk mælk, økologisk fløde, salt, mælkesyrekultur, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur, rødkitkultur. Næringsindhold pr. 100 g  | Rød løber:Energi: 1628 kJ / 394 kcalFedt: 38 gheraf mættede fedtsyrer: 24 gKulhydrater: <0,5 gheraf sukkerarter: <0,5 gProtein: 13 g                                                                                                                  Salt: 1,4 g