Pecorino med trøffel - Moliterno al tartufo fra 62,00 kr
Pecorino Moliterno al Tartufo (Pecorino med trøffel) er produceret på øen Sardinien ud for den italienske kyst og er pasteuriseret fåremælksost tilføjet tykke årer af trøffel. Usædvanligt for en ost tilsat smag, tilsættes trøffelelementet i efterproduktionen og efter en vis aldring har fundet sted, injicere pecorinoen med en pasta lavet af sorte trøfler. Denne proces giver osten mulighed for at udvikle sine egne smagsstoffer og for at tekstururen kan "nedbrydes" inden tilsætningen af ​​trøffel. I løbet af dens ti måneders modning gnides hjulene med eddike og lokal olivenolie. Disse smagsoplevelser kombineret med trøffel spreder sig gennem osten, hvilket skaber balance mellem de jordiske toner af får fra fåremælken. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Pecorino med trøffel: Pasteuriseret FÅRMÆLK, salt, østeløbe, sort trøffel. Næringsindhold pr. 100 g  | Pecorino med trøffel:Energi: 1637 kJ / 395 kcalFedt: 31,6 gheraf mættede fedtsyrer: 21,5 gKulhydrater: 3,3 gheraf sukkerarter: 1,6 gProtein: 24,2 gSalt: 2,2 g  
Gouda med trøffel fra 70,00 kr
Denne usædvanlig cremede, vask af ostemasse, Gouda-ost er tilsat hakkede sorte italienske trøfler fra Sibillini-skovene, der passer perfekt sammen med ostens struktur. Dette er en Farmhouse Gouda fra Woerden-regionen i hjertet af det ostefremstillende land i Holland. Den er lavet på rå komælk og er en presset ost, der er rig og velsmagende. Perfekt som aperitif med et glas vin eller til ostebordet. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Gouda med trøffel: Pasteuriseret KOMÆLK, salt, trøffel, osteløbe Næringsindhold pr. 100 g  | Gouda med trøffel:Energi: 1526 kJ / 368 kcalFedt: 32,5 gheraf mættede fedtsyrer: 20 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 25 g                                                                                                                Salt: 1 g  
Feta med trøffel fra 98,00 kr
Opdag den overraskende blanding af fetaost og den græske sommertrøffel (Tuber Aestivum 2%)! Efter flere måneders tests blev den perfekte kombination opnået. Dette har resulteret i et produkt der skaber den optimale balancen på tungen. Den saltede smag fra fetaen bliver gjort sødere, takket være smagen af trøflerne der er til stede men dog ikke dominerer. En overraskende ost til fejring og begivenheder! Denne Truffeta vil gøre dine vintersalater og ferie-retter endnu mere spændende. Samtidig har det også den fordel at det ikke er et sæsonbetonet produkt blandt feta elskere. Mytologien om Trøfler Ifølge en græsk legende blev trøflerne skabt af guderne på Olympus. Hefaistos der er smedenes gud, drog et stykke kul fra hans forklæde og gav det farve og substans. Dionysos velsignede det med muligheden for regenerering i visse sæsoner. Afrodite gav den et strejf af kærlig energi. Ariadne begravede kullet i jorden under et humuslag mellem to egetræer. Zeus gødede derefter jorden med et lynnedslag og fødte dermed denne mystiske svamp. Der findes flere forskellige trøffelsorter i Grækenland; Pythagoras pralede eksempelvis over Lesbos-trøflen.     Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Feta med trøffel: Pasteuriseret mælk (fåre- og gedemælk), mælkesyrekultur, mikrobiel løbe, salt, Tuber Aestivum 2%. Næringsindhold pr. 100 g  | Feta med trøffel:Energi: 1179 kJ / 284 kcalFedt: 24 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: <0,5 gheraf sukkerarter: <0,5 gProtein: 16 gSalt: 2,8 g