Økologiske rugbrødskiks 35,00 kr
Himmelsk rugbrødskiks fra det Bornholmske bageri Nykers. Disse håndlavede kiks er resultatet af kærlighed for bagerfaget, og vil med garanti være et stort hit til ostebordet. Den gode smag af rugmels surdejen, såvel som solsikkekernerne og sesamfrøene, skaber en god og solid oplevelse der gør sig bemærket, men ikke overskygger smagen af pålægget eller osten man nyder sammen med kiksen.  Brødfabrikken Nykers har i mere end 100 år holdt de traditionelle opskrifter ved lige, og leverer stadig et kvalitetsprodukt der bliver fremstillet af lækre råvarer fra lokale produkter. Alle ingredienser bliver nøje udvalgt, såsom melet fra lokale landmænd der bliver valset kort afstand fra bageriet. Prøv også gerne kiksen sammen med dip, pesto eller humus. Ingredienser | Økologiske rugbrødskiks: Økologisk rugmel (52%), økologisk rapsolie, økologiske solsikkekerner (12%), økologiske sesamfrø (6%), økologisk havreklid, økologisk rørsukker, vand, økologisk surdej (hvedemel, surdejskultur), økologisk mørk malt, havsalt. Næringsindhold pr. 100 g | Økologiske rugbrødskiks:Energi: 1870 kJ / 450 kcalFedt: 23 gheraf mættede fedtsyrer: 6.7 gKulhydrater: 47 gheraf sukkerarter: 10 gProtein: 9.3 gSalt: 2 g  
Utvalda Salinas Kiks 35,00 kr
Utvalda Salinas Kiks er skarpe og tynde kiks bagt med oliven olie. Smagen er afbalanceret mellem saltet fra havsaltet og sødmen fra hvedekimmen. Utvalda Salinas Kiks er ekstra gode til flødeost, hvid ost og vasket kittetost.
Crackers Oliven & Havsalt 39,00 kr
Tynde sprøde crackers med Oliven og Havsalt fra The Fine Cheese Co i Barth i England. Er god sammen med Pecorino, Vesterhavsost eller anden fast ost.  Da ost aldrig bør stå alene, har The Fine Cheese Company lavet en serie af kiks, der er mere end blot en måde at få osten fra tallerkenen til ganen på. Disse kiks, der kommer hele vejen fra Bath i England, er lavet eksklusivt med ekstra jomfruolivenolie. Smagstofferne er utroligt diskrete, så kiksene aldrig fjerner fokus fra osten. Vægt 125g
Toast For Cheese - Abrikos, pistacie og solsikkefrø 49,00 kr
Tynde, lette og sprøde "toast" fra serien "Toast for Ost" fra The Fine Cheese Co i Bath i England. Det er en ualmindelig lækker serie. Toastene er fyldt med frugter, nødder og frø. De er udviklet til ost, men vi syntes de er ligeså lækre uden noget til sammen med en drink. Toast med Abrikos, pistacienødder  er særligt velegnet til milde gedeoste. Da ost aldrig bør stå alene, har The Fine Cheese Company lavet en serie af kiks, der er mere end blot en måde at få osten fra tallerkenen til ganen på. Disse kiks, der kommer hele vejen fra Bath i England, er lavet eksklusivt med ekstra jomfruolivenolie. Smagstofferne er utroligt diskrete, så kiksene aldrig fjerner fokus fra osten. Vægt 90g
Toast for Cheese - Dadler, hasselnødder og græskarkerner 49,00 kr
Tynde, lette og sprøde "toast" fra serien "Toast for Ost" fra The Fine Cheese Co i Bath i England. Det er en ualmindelig lækker serie. Toastene er fyldt med frugter, nødder og frø. De er udviklet til ost, men vi syntes de er ligeså lækre uden noget til sammen med en drink. Toast med Dadler, Hasselnødder, og græskarkerner er særligt velegnet til cremede oste, såsom en moden brie. Da ost aldrig bør stå alene, har The Fine Cheese Company lavet en serie af kiks, der er mere end blot en måde at få osten fra tallerkenen til ganen på. Disse kiks, der kommer hele vejen fra Bath i England, er lavet eksklusivt med ekstra jomfruolivenolie. Smagstofferne er utroligt diskrete, så kiksene aldrig fjerner fokus fra osten. Vægt 90g
Blommemarmelade 325g 45,00 kr
Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Blommemarmelade: Blommer 55%, sukker, vand, 1,5% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Blommemarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Bornholmske Rugkiks 30,00 kr
Udsøgt bagværk fra tredje generation af de Bornholmske bagermestre fra Aakirkeby. Få kiks er så nøjsomt bagte som disse rugkiks med deres 27 individuelle lag der tilsammen danner kernen for en knasende sprød og let håndlavet kiks.  Den klassiske rugkiks fejrer snart 100-års jubilæum idet den første rugkiks blev bagt på solskinsøen i 1924. Siden da har utallige danskere haft den trofaste følgesvend på ostebordet når der skulle nydes lidt ekstra lækkert som dessert eller til kaffen. Det lokale bageri bærer i dag den stolte tradition videre med samme passion og engagement som tidligere generationer, og de lokale råvarer der bliver brugt i opskriften tilfører et strejf af solskin der ikke er til at gå glip af. Ingredienser | Bornholmske Rugkiks: 63% RUGsigtemel (gluten), margarine (palmeolie, smør, rapsolie, emulgatorer (E322, E471) dextrose, surhedsregulerende middel (E330)), HVEDEmel (gluten), sukker, kommen, salt. Kan indeholde spor af æg, jordnødder, mælk, sesamfrø og nødder. Næringsindhold pr. 100 g | Bornholmske Rugkiks:Energi: 1902 kJ / 456 kcalFedt: 15 gheraf mættede fedtsyrer: 6.2 gKulhydrater: 66 gheraf sukkerarter: 10 gProtein: 8.8 gSalt: 1,2 g  
Hybenmarmelade 325g 45,00 kr
Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Hybenmarmelade: Vand, hyben, sukker, 3% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Hybenmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Figenchutney med valnødder 45,00 kr
En klassiker – figenconfit med gedeost. Frisk, halvtør og en kombination der bare virker. Og med valnøddeskiverne der knaser en gang i mellem mens man spiser denne confit, så er det en ægte delikatesse! Den er ideel med gedeost, ost med vasket kant, eller blå masse. Man kan også bruge den som en knapt så sød marmelade… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Toast For Cheese - Kirsebær, Mandler og Hørfrø. 49,00 kr
Tynde, lette og sprøde "toast" fra serien "Toast for Ost" fra The Fine Cheese Co i Bath i England. Det er en ualmindelig lækker serie. Toastene er fyldt med frugter, nødder og frø. De er udviklet til ost, men vi syntes de er ligeså lækre uden noget til sammen med en drink. Toast med Kirsebær, Mandler og Hørfrøer særligt velegnet til blå oste. Da ost aldrig bør stå alene, har The Fine Cheese Company lavet en serie af kiks, der er mere end blot en måde at få osten fra tallerkenen til ganen på. Disse kiks, der kommer hele vejen fra Bath i England, er lavet eksklusivt med ekstra jomfruolivenolie. Smagstofferne er utroligt diskrete, så kiksene aldrig fjerner fokus fra osten. Vægt 90g
Twist ost 35,00 kr
Butterdejs kiks med smør og ost Vægt: 100g   Ingredienser | Twist ost: Pasteuriseret komælk, mælkesyrekultur, mikrobiel løbe, salt, Tuber Aestivum 2%. Næringsindhold pr. 100 g  | Twist ost:Energi: 1179 kJ / 284 kcalFedt: 24 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: <0,5 gheraf sukkerarter: <0,5 gProtein: 16 gSalt: 2,8 g
Bagte rødløg 59,00 kr
Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike. En absolut kundefavorit som Syltedronningen har lavet i mange år. Har sin helt egen smag af umami. Kan næsten spises på alt! Syltedronningen anbefaler: Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød. Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Bagte rødløg: Rødløg, vand, eddike. Næringsindhold pr. 100 g  | Bagte rødløg:Energi: 306 kJ / 73 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 16 gheraf sukkerarter: 15 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
-17%
Solbær Rom Syltetøj fra Syltedronningen 49,00 kr 59,00 kr
En syrlig-sød syltetøj med kraftig smag af solbær og eftersmag af en god rom. Rommen er lavet på Samsø sukkeroer af Sams Island og den hedder RÅM. Smagen er intens, og du kommer langt med bare en skefuld syltetøj. Smager afsindig godt til vores gedebrie eller andre slags brie.  Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Solbær Rom Syltetøj: Solbær, rom, sukker, vand. Næringsindhold pr. 100 g  | Solbær Rom Syltetøj:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Chutney af pærer williams med hvidvin 45,00 kr
Hvis du er fan af sød-sure smage, har du så nogensinde drømt om en fin pære- og blåbærtærste? Eller en salat med pære og skimmelost? Eller ristede pærer med skimmelost? Det er en velrenommeret kombination, som hviler i sig selv. Det er også alment kendt, at hvidvin-confit fungerer super godt med de blåskimlede oste. L’Epicurien er derfor blevet sat sammen med hvidvin og smeltede pæretern i denne confit. Den er ideel med Roquefort eller Blue. Prøv den også med cod en papillote, havtaske, grillet makrel… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Tapenade sorte oliven med basilikum 39,00 kr
Tapenade af Sorte Oliven med Basilikum kommer fra Délices Du Luberon fra Provence i Frankrig. Fabrikken benytter udelukkende friske råvarer. Produkterne summer af Provence og mange, der har besøgt Provence, kan huske tapenaderne fra deres rejse. Vi har valgt en sort tapenade, der hovedsageligt består af sorte oliven fra Provence. Tapenaden har herudover 10% basilikum fra Provence i. Det gør tapenaden lidt blidere. Der er også lidt capers og ansjoscreme i. Alt i alt vil man finde en skøn tapenade lige til at putte på lidt ristet brød. Denne tapenade er vores absolut bestseller!. Produktet har fået guldmedalje i Paris i 2010. Vægt 90g.