Fourme d'Ambert
fra 39,00 kr
48,00 kr
En favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Ostens indre er en flot blanding af creme og blå farver. Teksturen er rig, blød og med et strejf af nødder. Dette gør den til et perfekt match til elegante og afbalancerede vine, da smagen ikke er for aggressiv.
MÆLK: Ko - pasteuriseret
OPRINDELSE: Auvergne, midt-Frankrig
VIDSTE DU?: Fourme d’Ambert får sin blå farve fra en svamp, som heder Penicillium Roqueforti. Den tilføres i løbet af produktionen, lige inden støbningen. Det er den samme svamp, som findes i Roquefort, Gorgonzola, Stilton og dansk blåskimmelost.
MATCH MIN OST: En sauternes eller en anden sød dessertvin.
PRODUKTION: Lavet på pasteuriseret komælk og lagret i ikke mindre end 28 dage. Køerne skal være udenfor i minimum 150 dage om året for, at deres mælk kvalificerer sig til at indgå i produktionen af den klassiske Fourme d’Ambert AOP.
BLIV INSPIRERET: Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Min. holdbarhed 20 dage
Ingredienser | Fourme d'Ambert ost: Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur, Penicilium Roqueforti.
Næringsindhold pr. 100 g | Fourme d'Ambert ost:Energi: 1480 kJ / 354 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 22 g
Raclette ost
fra 40,00 kr
Raclette ost er en halvfast ost der produceres i både de franske og schweiziske Alper. Valais Raclette eller Fromage a Raclette, som er de officielle navne, bliver fortsat lavet på gammeldags maner af upasteuriseret mælk, fra køer der græsser på engene i Alperne.
MÆLK: Ko - pasteuriseret
OPRINDELSE: Jura, det øsltlige Frankrig
VIDSTE DU?: At navnet Raclette stammer fra det franske ord ‘racler’, som betyder ‘at skrabe’. I modsætning til den schweiziske raclette er den franske en anelse blødere med en blid og cremet smag. Raclette ost er også navnet på en ret i Schweiz, hvor osten smeltes under en special varmelampe, hvorefter toppen bliver skrabet af på ens tallerken.
MATCH MIN OST: Raclette ost nydes bedst med en hvidvin fra Savoie som en Rous- sette ellers en Chablis der går godt med den smeltede ost. Forvarm ovnen til 180C. Kog kartoflerne. Steg champignon med løg og varm skinken kort på panden. Hæld denne blanding ovenpå kartoflerne. Placer osten på toppen af skinke og champignon blandingen. Stilles i ovnen indtil osten er smeltet.
PRODUKTION: Raclette ost produceres på traditionel vis i kobber- kar og modner på planker af grantræ, der forvandler den til en ekstraordinær lækker ost med en mør og frugtig indre.
HVOR MEGET OST TIL RACLETTE?: Beregn 200g ost per person.
Min. holdbarhed 20 dage
Ingredienser | Raclette: Pasteuriseret KOMÆLK, osteløbe, salt, mælkesyre.
Næringsindhold pr. 100 g | Raclette:Energi: 1452 kJ / 350 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24,5 g Salt: 1,7 g
BLIV INSPIRERET: Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Camembert Vieux Porche
fra 45,00 kr
Camembert Vieux Porche har en blød, delikat konsistens. Når den er modnet, har den en krydret smag med en strejf af champignon. Chavegrand Vieux Porche Camembert har en cremet, sød og aromatisk smag, som passer godt til frugt- eller hvedeøl. På trods af den lækre smag, vil den efter vores mening aldrig kunne matche en rigtig camembert (Camembert de Normandie AOP). Hvis du leder efter en blød og mild camembert, så er Camembert Vieux Porche det perfekte match til dig. Skulle det være, at du ønsker dig en ost med mere karakter, så vil vi foreslå dig at vælge en Camembert de Normandie AOP. Camembert de Normandy lavet af traditionel råmælk og masseproducerede camemberts er uforlignelige. Camembert Vieux Porche er hvad vi mener er det bedste alternativ til en traditionel Camembert. Chavegrand har 49 ansatte og henter mælk fra lokale landmænd inden for en radius på 70 km.
Min. holdbarhed 7 dage
Ingredienser | Camembert Vieux Porche: Pasteuriseret KOMÆLK, Salt, mælkestarter, Osteløbe.
Næringsindhold pr. 100 g | Camembert Vieux Porche:Energi: 1259 kJ / 394 kcalFedt: 25 gheraf mættede fedtsyrer: 17 gKulhydrater: <0,1 gheraf sukkerarter: <0,1 gProtein: 19 gSalt: 1,5 g
Cantal - 200g
48,00 kr
Denne ost bliver ofte kaldt for fransk cheddar. Som en ung ost, har Cantal en mild smøragtig smag der over tid udvikler sig til en ost med et behageligt bid, der minder meget om en stærk cheddar.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Auvergne, midt-Frankrig
VIDSTE DU?: Opkaldt efter Cantal bjergene i Auvergneregionen i Frankrig, er det en af europas ældste oste. I Naturalis Historia, skrevet for over 2000 år siden, skriver Pliny den Ældre, at Cantal var en yndlingsost i det gamle Rom.
MATCH MIN OST: Cantal er perfekt når den høvles over sandwiches eller supper.
PRODUKTION: Cantal er lavet efter en teknik “Cheddarisa- tion” opkaldt efter en anden ost der er inspireret af Cantal. Processen består af at ostemassen skæres og presses ad to omgange. Det giver en ost med en grynet og smuldrende struktur.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Cantal: Råmælk fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløbe.
Næringsindhold pr. 100 g | Cantal:Energi: 1513 kJ / 366 kcalFedt: 29,4 gheraf mættede fedtsyrer: 18,9 gKulhydrater: 0,7 gheraf sukkerarter: 0gProtein: 23 gSalt: 2 g
Bleu d'Auvergne Fermier
fra 48,00 kr
Denne ost er en del af flere BOB oste som produceres i Auvergne regionen, Vulkanernes Land midt i Frankrig. På trods af, at det er en blåskimmelost som Roquefort, er Bleu d’Auvergne ikke så kras og mere blød end sit regionale sidestykke.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Auvergne, Midt-Frankrig
VIDSTE DU?: Historien om Bleu d’Auvergne er tæt forbundet med Roquefort da det er en reproduktion af sidstnævnte, med den ene forskel, at den laves på komælk, hvorimod Roquefort laves på fåremælk. Faktisk kom ansatte fra Roquefort, Antoine Roussel (der opfandt Bleu d’Auvergne), til undsætning for at forbedre hans opskrift. I skrifter dateret tilbage til 1893, var Bleu d’Auvergne endda kaldt den ’Roquefort inspirerede ost’ inden osten fik sit eget navn. "Fermier" angiver, at det er en gårdost, hvilket betyder, at osten er fremstillet af mælken fra producentens egen kvægbesætning og ikke er et masseproduceret produkt. Kvaliteten af ost påvirkes i høj grad af disse tre hovedfaktorer: den mad, som dyrene spiser, fremstillingsmetoderne og modningen. En fermierost er den bedste garanti for, at disse tre hovedfaktorer foretages af producenten. Resultatet er en ost med mere karakter og dybde. Vores producent af Bleu d'Auvergne fremstiller endda deres eget hø til at fodre deres dyr.
MATCH MIN OST: For at kunne hamle op med den skarpe smag af en Bleu d’Auvergne, anbefaler vi at du drikker en sød vin til som Sauternes.
PRODUKTION: Denne blåskimmelost er lavet på komælk og produceres ved at blande komælksost med Penicillium Roqueforti, som er det videnskabelige navn for blåskimmel, inden der bores huller med tynde nåle flere steder, hvorved blåskimlen får de bedste betingelser og kan udvikles. Herefter får den lov til at modne i fugtige grotter i 3 måneder.
CROIX DE CHAZELE: Andelselskabet Croix de Chazele i byen Puy de Sancy forsæter en tradition oprindeligt startet af deres oldeforældre i starten af 1900-talet.Produktion liger i 900meters højde.I området omkring produktionen findes overdrev fulde af alpine planter og vilde blåbær, som giver et rigt område for de græssende kvæg.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Bleu d'Auvergne Fermier: Rå KOMÆLK, salt, MÆLKEsyrebakterier, osteløbe penicillium roqueforti.
Næringsindhold pr. 100 g | Bleu d'Auvergne Fermier:Energi: 1383 kJ / 334 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 19 gKulhydrater: 0,6 gheraf sukkerarter: 0,6 gProtein: 20 gSalt: 2,6 g
Coeur de Neufchâtel - 200g
49,00 kr
Lavet i form af et hjerte. Kanten har en blødt, fløjsagtig blomme og osten har en let krumme med en mild, saltet smag. Den spises helst ret ung, da den friske svampearoma og de lette, smøragtige smagsstoffer kan blive ret skarpe og aggressive hvis den modnes for længe.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Neufchâtel-en-bray, Frankrig
VIDSTE DU?: Osten laves i mange former og størrelser - cylinder, hjerteform, firkantet og briquette brikformet. Frisk og upasteuriseret mælk fra den normandiske race af køer indsamles og varmet, mens osteløben tilføjes to timer senere. Efter dræning (uden hjælp), bliver bomuldsposerne lagt i en presse for at fjerne så meget valle som muligt. Den lokale sagnhistorie lyder, at franske bondepiger blev forelsket i engelske soldater under Hundredeårskrigen og begyndte at lave hjerteformede oste for at vise deres kærlighed.
MATCH MIN OST: Coeur de Neufchâtel passer perfekt med en Pouilly-Fumée eller en Sancerre.
PRODUKTION: Neufchatel, der fik AOC-status i 1969, kan være lavet industrielt, på en gård eller håndlavet. Håndlavet Neufchatel har en grynet, lukket tekstur og en tyk pasta dækket med en blød, dunet og fløjsagtig blommet kant. Efter modning i 8-10 uger, minder smagen og teksturen om en Camembert; svampet, rig, nøddeagtig og lettere gæret.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Coeur de Neufchâtel ost: upasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur.
Næringsindhold pr. 100 g | Coeur de Neufchâtel ost:Energi: 1480 kJ / 354 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 22 g
Morbier ekstra lager
fra 52,00 kr
Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev Morbier fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Jura, øst-Frankrig,
VIDSTE DU?: Før anvendte hyrderne sod fra ystkaret for at skille morgen- og aftensmælken ad, og dette blev så til den såkaldte Morbier-ost. Nu for tiden produceres ikke osten på denne måde, men osten deles fortsat i to dele og en lager af aske og salt tilsættes for at få det karakteristiske udseende frem.
MATCH MIN OST: Morbier parres perfekt med en St. Emilion Volnay eller Pomerol.
PRODUKTION: Køerne (altid Montbéliarde og Simmental Française) kun må få naturligt foder (ingen ensilage eller gæret foder). Samt at osten minimum skal lagre 45 dage og vaskes jævnligt undervejs. Vores Morbier er lagret i 100 dage.
FROMAGERIE DES MONTS DE JOUX: Mont de Joux mejeri er et kooperativ selskab som findes i midten af en regional park. Mejeri var grundlagt i 1968. I dag, det findes 250 forskellige mælkeproducenter som skaffer mælk til Morbier men også 3 PDO oste og andre ostespecialiteter.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Morbier: Rå komælk, salt, østeløbe, mælkesukker.
Næringsindhold pr. 100 g | Morbier:Energi: 1461 kJ / 352 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 14 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24 gSalt: 1 g
BLIV INSPIRERET: Kyllingebryst med Morbier
Tomme de Savoie
fra 52,00 kr
Tomme de Savoie osten er den ypperste af alle Savoyard ostene. Letgenkendelig med sin grå-plettede skorpe der dufter af blomster. Den vil forføre dig med dens dybt aromatiske indre, ligefremme smag og dens søde og frugtige noter.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Savoie, Frankrig
VIDSTE DU?: En tome, toma eller tomme er en type ost lavet på samme gård som mælken kommer fra. Den mest anvendte mælk kommer fra køer. Den har en grå-brunlig skorpe med en intensiv nøddeagtige smag. Dog er det ikke ualmindeligt at støde på en tomme lavet på enten fåre- eller gedemælk. Der findes uendelige variationer, når det kommer til typen af mælk samt den overordnede smagsprofil på oste, der alle falder under betegnelsen tomme.
MATCH MIN OST: Vi mener at en Tomme de Savoie parres bedst med øl, og i sær en Pale Ale. Den lette, søde karamel og nøddeagtige malt profil i en Pale Ale fremhæver de samme ”base” egenskaber i en Tomme de Savoie. Dette hjælper med at afbalancerer eventuelle syrlige og græssede noter der findes i osten.
PRODUKTION: Tomme de Savoie er lavet på råmælk som er skummet for fløde, der skal bruges til smørproduktion. Det er årsagen til, den har et relativt beskedent fedtindhold på 20-40%. Ostens smag varierer alt efter årstiden og afhænger af om mælken kommer fra køer der har spist vinterhø eller frisk sommergræs. Modningen tager mellem 2-4 måneder.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Tomme de Savoie: Rå KOMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier, overfladeflora.
Næringsindhold pr. 100 g | Tomme de Savoie:Energi: 1696 kJ / 409 kcalFedt: 30 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24 gSalt: 1,5 g
Raclette med 3 slags peber - 200g
52,00 kr
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Raclette: Upasteuriseret KOMÆLK, osteløbe, salt, peber.
Næringsindhold pr. 100 g | Raclette:Energi: 1452 kJ / 350 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24,5 g Salt: 1,7 g
Tomme de Montagne
fra 54,00 kr
Tomme de Montagne er en halvblød ost med kurvet skorpe, der er dekoreret med grå fløjlsagtig markeringer, som stammer fra svampe, der udvikler sig i modningsprocessen. Selve ostemassen har en flot lysegul farve. Konsistensen er blød og aromaen er fyldig, let syrlig og mild. Den bærer samtidig præg af at osten lagres på naturligt hø.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Jura, øst-Frankrig
VIDSTE DU?: Der findes utallige oste i både Frankrig og Italien der går under betegnelsen Tomme (fransk) eller Toma (italiensk). De mest kendt er Tomme de Savoie eller Toma di Piemonte. En tomme kan laves på komælk, fåremælk (Tomme de Brebis) eller gedemælk (Tomme de Chèvre). En tomme beskriver en halvfast ost der modnes i en lav cylindrisk osteform, der samtidig også skal være produceret i bjergene.. En Tomme eller toma stammer fra den regionale sprog i Alperne.
MATCH MIN OST: Passer virkelig godt til enten en rød bourgogne, en traditionel Pinot Noir eller en Beaujolais.
PRODUKTION: Smagen af en tomme eller toma, varierer i løbet af året. Det hele kommer an på mælken fra de køer, får og geder om de har græsset ude om vinteren eller om sommeren.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Tomme de montagne: Pasteuriseret KOMÆLK, osteløbe, salt, mælkesyrebakterier
Næringsindhold pr. 100 g | Tomme de montagne:Energi: 1424 kJ / 343 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 17 gKulhydrater: 3,2 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 24 gSalt: 1,7 g
Brie de Meaux
fra 58,00 kr
En blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter tilbage fra det 9. århundrede, hvilket understreger at dette er en ægte klassiker. Smagen er kompleks, afrundet og behagelig med strejf af noter fra svampe. Indvendigt er Brie de Meaux let gylden, hvilket står i kontrast til den blege, hvide skorpe.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Meaux, Frankrig, Paris-området
VIDSTE DU?: Oste som markedsføres som “brie” uden andre kvalifikationer er som regel industrielle opskrifter baseret på pasteuriseret mælk og kan være lavet overalt i verden, modsat “Brie de Meaux”. Andre traditionelle brier lavet på råmælk er også AOC-kontrolleret fx Brie de Melun.
MATCH MIN OST: St. Emilion Volnay eller Pomerol
PRODUKTION: Brie de Meaux bærer AOC betegnelsen og skal derfor modnes i et af følgende regioner: Seine-et-Marne, Loiret, Aube, Marne, Haut-Marne, Meuse og Yonne. 26 liter råmælk fra disse områder bruges til at lave en enkelt Brie de Meaux på 2,8 kg.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Brie de Meaux: Upasteuriseret mælk fra ko, salt, mælkesyrekultur, osteløbe.
Næringsindhold pr. 100 g | Brie de Meaux:Energi: 1199 kJ / 289 kcalFedt: 22,8 gheraf mættede fedtsyrer: 16,2 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0gProtein: 20,9 gSalt: 1,7 g
BLIV INSPIRERET: Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Comté 9 Måneder
fra 58,00 kr
Denne Comté fra Marcel petite er lagret i Fort St Antoines højder, hvor kun de bedste ostehjul får lov til at modne. Efter 9 måneder er smagen velbalanceret og nøddet, men uden at være for kraftig og bitter. En perfekt hverdags-Comté, der er god til ostebordet og madlavning.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Jura, øst-Frankrig
VIDSTE DU?: Der produceres mere Comté end nogen anden ost i Frankrig, og hver ost skal bestå et strengt klassificeringssystem, der kontrolleres af AOC-reglerne. Det tager mere end 500 liter mælk (en daglige produktion af 30 køer) for at fremstille et hjul af Comté.
MATCH MIN OST: Passer perfekt med en Chablis.
PRODUKTION: Comté er en meget stor ost (40kg). Den kom til som en løsning til konservering af mælken, som der var rigeligt af om sommeren, men knapt så meget af om vinteren. Hos Marcel Petite er et team anset til at smagsteste hvert hjul for at identificere hvilke hjul, der skal fortsætte aldringen, og hvilke der skal sælges.
MARCEL PETITE: Vi har valgt en Comtéleverandør, som er et familiemejeri, der blev stiftet i 1966. Marcel Petite er en specialist i hårde oste med en mission om at bevare tidligere generationers arv for fremstilling af traditionelle oste, hvor der kun blev brugt naturlige ingredienser - råmælk, osteløbe, salt - og intet andet!
Min. holdbarhed 20 dage
Ingredienser | Comté 9 måneder: Råmælk fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløber
Næringsindhold pr. 100 g | Comté 9 måneder:Energi: 1749 kJ / 418 kcalFedt: 35 gheraf mættede fedtsyrer: 23 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 27 gSalt: 0,9 g
BLIV INSPIRERET: Spinatsalat med Comté
Emmental de Savoie
fra 58,00 kr
Emmental de Savoie PGI er en af de største lageroste i verden og overholder 75-reglerne: 75 kg, 75 cm i diameter og minimum 75 dages modning. Mild og pikant såvel som blød og fast, denne ost overrasker smagsløgene hos både unge og gamle.
MÆLK: Ko - upasteuriseret
OPRINDELSE: Savoie, Frankrig
VIDSTE DU?: Emmental de Savoie er uden tvivl den ældste af de traditionelle franske emmentalere fremstillet i Savoy-regionen, da den spores helt tilbage til middelalderen. Hvert år produceres der 3000 tons Emmental de Savoie, men den repræsenterer kun 1% af den årlige franske produktion af emmental. Denne emmentaler kan kun produceres af mælk fra 3 lokale racer, som kun kan spise frisk græs om sommeren. Brug af genetisk modificerede afgrøder er forbudt, og der skal 850 liter mælk til at producere et ostehjul af 75 kg.
MATCH MIN OST: Sammen med hvid- eller rødvin fra det sydøstlige Frankrig.
PRODUKTION: Emmental de Savoie modnes i mindst 75 dage, hvor en uge er i en kold kælder efterfulgt af en tempereret og varm kælder. Med et specielt værktøj bankes der på osten for at høre "hullerne” i osten, hvilket betyder at osten er udviklet korrekt.
Min. holdbarhed 20 dage
Ingredienser | Emmental de Savoie: Upasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur, Penicilium Roqueforti.
Næringsindhold pr. 100 g | Emmental de Savoie:Energi: 1480 kJ / 354 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 22 g
Margalet - 150g
59,00 kr
Margalet er en camembert, som er lavet på pasteuriseret fåremælk af Fromagerie Papillon i Averyon. Den har en jordagtig og svampet smag med en stærk aroma, der gør enhver osteelsker blød i knæene. Teksturen er chewy, og skorpen er spiselig.
Min. holdbarhed 7 dage
Ingredienser | Margalet: Pasteuriseret FÅRMÆLK, salt, osteløbe.
Næringsindhold pr. 100 g | Margalet:Energi: 1372 kJ / 328 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 18 gSalt: 1,2 g
Delice de Bourgogne
fra 62,00 kr
Delice de Bourgogne røres under produktionen op med cremefraiche af to omgange, hvilket giver den en fed og cremet konsistens, samtidig med en dejlig syre og fylde. Når osten er moden, bliver den næsten smørbar.
MÆLK: Ko - pasteuriseret
OPRINDELSE: Bourgogne, Frankrig
VIDSTE DU?: Delice de bourgogne er fremstillet i Brochon (Gevrey Chambertin) i hjertet af côte de nuit vingårdene. Dette enestående landskab har siden 2015 været på UNESCOs verdensarvliste, og giver de perfekte rammer for kvalitetsmælk og osteproduktion. Lincet mejeriet blev grundlagt i 1895 og bliver i dag drevet af femte generation af osteproducenter.
MATCH MIN OST: Meursault, Chablis, Crémant de Bourgogne. På et stykke kiks med jordbær.
PRODUKTION: Delice de Bourgogne er en af de mest raffinerede franske oste. Osten sælges modnet og er fremstillet på komælk tilsat frisk fløde. Dens fine smag og cremede konsistens får den til at smelte i munden, og adskiller den fra alle andre oste.
FROMAGERIE LINCET: Lincet Mejeri har bevaret fem generationer af ostemageres viden, og har formået at sikre overlevelsen af to forskellige oste ved at tilpasse den traditionelle produktionsform til de moderne krav.
Min. holdbarhed 14 dage
Ingredienser | Delice de Bourgogne: Pasteuriseret mælk fra ko, mælkesyrekultur, osteløbe, salt
Næringsindhold pr. 100 g | Delice de Bourgogne:Energi: 1610 kJ / 390 kcalFedt: 38 gheraf mættede fedtsyrer: 24,5 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 10 gSalt: 1 g