Udsolgt
Rocamadour 29,00 kr
Rocamadours delikate smag kommer af gedemælkens rigdom. Et resultat af at gederne har adgang til græsarealer i Rocamadour-området, hvor hvidtjørn, enebær- og morbærbuske spreder sig. Osten er bedst om foråret/sommeren lavet med den nye sæson mælk. MÆLK: Gede - rå OPRINDELSE: Toulouse, syd-Frankrig VIDSTE DU?: Det tager 12-15 dage for osten at opnå fuld modenhed, men den kan yderligere modnes i flere måneder for at blive en smule stærkere. Når den modnes i flere måneder, udvikler den en mere intens smag og passer dermed godt sammen. MATCH MIN OST: Ostens nøddesmag gør den lækker at spise på varm toast eller i salater. PRODUKTION: Rocamadour ost tilhører gedeost-familien Cabecous. Det er produceret regionerne Périgord og Quercy og får sit navn fra landsbyen Rocamadour i afdelingen af Lot. Siden 1996 har den fået tildelt en AOC-certificering. FROMAGERIE L'ETOILE: Formålet med Fromageries de l'Étoile er at samle flere traditionelle ostemælkerier under én enhed, der med samme hensigt respekterer vores regionale osteproduktionskompetence og ekstreme krav med hensyn til produktkvalitet. Min. holdbarhed 7 dage Ingredienser | Rocamadour: Rå GEDEMÆLK, animalsk osteløbe, salt, mælkesyre. Næringsindhold pr. 100 g  | Rocamadour:Energi: 1222 kJ / 292 kcalFedt: 24 gheraf mættede fedtsyrer: 17 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 18 g                                                                                                                  Salt: 1 g  
Raclette ost fra 45,00 kr
Raclette ost er en halvfast ost der produceres i både de franske og schweiziske Alper. Valais Raclette eller Fromage a Raclette, som er de officielle navne, bliver fortsat  lavet på gammeldags maner af upasteuriseret mælk, fra køer der græsser på engene i Alperne.   MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Jura, det øsltlige Frankrig VIDSTE DU?: At navnet Raclette stammer fra det franske ord ‘racler’, som betyder ‘at skrabe’. I modsætning til den schweiziske raclette er den franske en anelse blødere med en blid og cremet smag. Raclette ost er også navnet på en ret i Schweiz, hvor osten smeltes under en special varmelampe, hvorefter toppen bliver skrabet af på ens tallerken.  MATCH MIN OST: Raclette ost nydes bedst med en hvidvin fra Savoie som en Rous- sette ellers en Chablis der går godt med den smeltede ost. Forvarm ovnen til 180C. Kog kartoflerne. Steg champignon med løg og varm skinken kort på panden. Hæld denne blanding ovenpå kartoflerne. Placer osten på toppen af skinke og champignon blandingen. Stilles i ovnen indtil osten er smeltet. PRODUKTION: Raclette ost produceres på traditionel vis i kobber- kar og modner på planker af grantræ, der forvandler den til en ekstraordinær lækker ost med en mør og frugtig indre. HVOR MEGET OST TIL RACLETTE?:  Beregn 200g ost per person. Min. holdbarhed 20 dage Min. holdbarhed uåbnet 60 dage Ingredienser | Raclette: Pasteuriseret KOMÆLK, osteløbe, salt, mælkesyre. Næringsindhold pr. 100 g  | Raclette:Energi: 1452 kJ / 350 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24,5 g                                                                                                           Salt: 1,7 g
Udsolgt
Crottin de Chavignol Fermier - 70g 45,00 kr
Født i hjertet af gedernes land, Centre Val de Loire, er Crottin de Chavignol en specialost lavet af rå mælk, som er hældt manuelt med øse. Det er en lille gedeost af sødmælk. Dens hvide eller elfenbensfarvede skæreflade er dækket af en tynd og naturlig skorpe, der er fin og blomstrende.  Dens struktur er fast og kompakt, mens smagen er nøddeagtig. Smagen af ​​Crottin de Chavignol kan variere meget alt afhængig af, om den er ung, modnet eller meget modnet (i hvilket tilfælde dens farve er blålig).
Coeur de Neufchâtel - 200g 49,00 kr
Lavet i form af et hjerte. Kanten har en blødt, fløjsagtig blomme og osten har en let krumme med en mild, saltet smag. Den spises helst ret ung, da den friske svampearoma og de lette, smøragtige smagsstoffer kan blive ret skarpe og aggressive hvis den modnes for længe. MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Neufchâtel-en-bray, Frankrig VIDSTE DU?: Osten laves i mange former og størrelser - cylinder, hjerteform, firkantet og briquette brikformet. Frisk og upasteuriseret mælk fra den normandiske race af køer indsamles og varmet, mens osteløben tilføjes to timer senere. Efter dræning (uden hjælp), bliver bomuldsposerne lagt i en presse for at fjerne så meget valle som muligt. Den lokale sagnhistorie lyder, at franske bondepiger blev forelsket i engelske soldater under Hundredeårskrigen og begyndte at lave hjerteformede oste for at vise deres kærlighed. MATCH MIN OST: Coeur de Neufchâtel passer perfekt med en Pouilly-Fumée eller en Sancerre.  PRODUKTION: Neufchatel, der fik AOC-status i 1969, kan være lavet industrielt, på en gård eller håndlavet. Håndlavet Neufchatel har en grynet, lukket tekstur og en tyk pasta dækket med en blød, dunet og fløjsagtig blommet kant. Efter modning i 8-10 uger, minder smagen og teksturen om en Camembert; svampet, rig, nøddeagtig og lettere gæret.    Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Coeur de Neufchâtel ost: upasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur.  Næringsindhold pr. 100 g  | Coeur de Neufchâtel ost:Energi: 1480 kJ / 354 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 22 g  
Morbier ekstra lager fra 52,00 kr
Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det nordøstlige hjørne af Frankrig. I gamle dage blev Morbier fremstillet henholdsvis af morgenmælken og aftenmælken, adskilt af et lag aske.    MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Jura, øst-Frankrig,  VIDSTE DU?:  Før anvendte hyrderne sod fra ystkaret for at skille morgen- og aftensmælken ad, og dette blev så til den såkaldte Morbier-ost. Nu for tiden produceres ikke osten på denne måde, men osten deles fortsat i to dele og en lager af aske og salt tilsættes for at få det karakteristiske udseende frem. MATCH MIN OST: Morbier parres perfekt med en St. Emilion Volnay eller Pomerol. PRODUKTION:  Køerne (altid Montbéliarde og Simmental Française) kun må få naturligt foder (ingen ensilage eller gæret foder). Samt at osten minimum skal lagre 45 dage og vaskes jævnligt undervejs. Vores Morbier er lagret i 70 dage. FROMAGERIE DES MONTS DE JOUX: Mont de Joux mejeri er et kooperativ selskab som findes i midten af en regional park. Mejeri var grundlagt i 1968. I dag, det findes 250 forskellige mælkeproducenter som skaffer mælk til Morbier men også 3 PDO oste og andre ostespecialiteter. Min. holdbarhed 14 dage Min. holdbarhed uåbnet 60 dage Ingredienser | Morbier: Rå komælk, salt, østeløbe, mælkesukker. Næringsindhold pr. 100 g  | Morbier:Energi: 1461 kJ / 352 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 14 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24 gSalt: 1 g    BLIV INSPIRERET: Kyllingebryst med Morbier
Raclette de Savoie fra 55,00 kr
Simpelthen vores bedst raclette ost. Raclette har en fin, lysegul ostemasse og flot orange overflade. Smagen er sødlig og med et strejf af nødder. Denne Raclette de Savoie er lagret, således at ostemassen bliver dejlig smidig og blød – men dog stadig er halvfast. Når osten er smeltet, er konsistensen lidt elastisk. MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Savoie, Frankrig VIDSTE DU?: At navnet Raclette stammer fra det franske ord ‘racler’, som betyder ‘at skrabe’. I modsætning til den schweiziske raclette er den franske en anelse blødere med en blid og cremet smag.  MATCH MIN OST: Der findes specielt udviklede Raclette apparater, hvor man lægger skiver af Raclette på små pander, sætter dem under grillen og når osten er smeltet hældes den over kartofler, skinke, diverse pølser, cornichoner og grønsager. Har du ikke sådan et apparat, kan du skære Raclette i tynde skiver og smelte over en varm ret. PRODUKTION: Raclette de Savoie er en fransk, halvfast ost, som stammer fra Savoie i det østlige Frankrig. Vinbønderne her medbragte disse oste, og varmede dem ved det tændte bål, hvorefter man skrabede den varme, flydende ostemasse af osten. Herfra stammer dens navn, idet det franske ord “racler” betyder at skrabe. Raclette er kendetegnet ved, at den smager bedst, når den er varm og smeltet.     Min. holdbarhed 20 dage Min. holdbarhed uåbnet 60 dage Ingredienser | Raclette de Savoie Fermière: RÅKOMÆLK, Salt, Mælkesyrekultur, Osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Raclette de Savoie Fermière:Energi: 1695 kJ / 405 kcalFedt: 33 gheraf mættede fedtsyrer: 0,5 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 26 gSalt: 1,6 g  
Tomme de Savoie fra 56,00 kr
Tomme de Savoie osten er den ypperste af alle Savoyard ostene. Letgenkendelig med sin grå-plettede skorpe der dufter af blomster. Den vil forføre dig med dens dybt aromatiske indre, ligefremme smag og dens søde og frugtige noter. MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Savoie, Frankrig VIDSTE DU?: En tome, toma eller tomme er en type ost lavet på samme gård som mælken kommer fra. Den mest anvendte mælk kommer fra køer. Den har en grå-brunlig skorpe med en intensiv nøddeagtige smag. Dog er det ikke ualmindeligt at støde på en tomme lavet på enten fåre- eller gedemælk. Der findes uendelige variationer, når det kommer til typen af mælk samt den overordnede smagsprofil på oste, der alle falder under betegnelsen tomme. MATCH MIN OST: Vi mener at en Tomme de Savoie parres bedst med øl, og i sær en Pale Ale. Den lette, søde karamel og nøddeagtige malt profil i en Pale Ale fremhæver de samme ”base” egenskaber i   en Tomme de Savoie. Dette hjælper med at afbalancerer eventuelle syrlige og græssede noter der findes i osten. PRODUKTION: Tomme de Savoie er lavet på råmælk som er skummet for fløde, der skal bruges til smørproduktion. Det er årsagen til, den har et relativt beskedent fedtindhold på 20-40%. Ostens smag varierer alt efter årstiden og afhænger af om mælken kommer fra køer der har spist vinterhø eller frisk sommergræs. Modningen tager mellem 2-4 måneder. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Tomme de Savoie: Rå KOMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier, overfladeflora. Næringsindhold pr. 100 g | Tomme de Savoie:Energi: 1696 kJ / 409 kcalFedt: 30 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24 gSalt: 1,5 g  
Brie de Meaux fra 58,00 kr
En blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter tilbage fra det 9. århundrede, hvilket understreger at dette er en ægte klassiker. Smagen er kompleks, afrundet og behagelig med strejf af noter fra svampe. Indvendigt er Brie de Meaux let gylden, hvilket står i kontrast til den blege, hvide skorpe.    MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Meaux, Frankrig, Paris-området VIDSTE DU?: Oste som markedsføres som “brie” uden andre kvalifikationer er som regel industrielle opskrifter baseret på pasteuriseret mælk og kan være lavet overalt i verden, modsat “Brie de Meaux”. Andre traditionelle brier lavet på råmælk er også AOC-kontrolleret fx Brie de Melun.  MATCH MIN OST: St. Emilion Volnay eller Pomerol  PRODUKTION: Brie de Meaux bærer AOC betegnelsen og skal derfor modnes i et af følgende regioner: Seine-et-Marne, Loiret, Aube, Marne, Haut-Marne, Meuse og  Yonne. 26 liter råmælk fra disse områder bruges til at lave en enkelt Brie de Meaux på 2,8 kg.   Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Brie de Meaux: Upasteuriseret mælk fra ko, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Brie de Meaux:Energi: 1199 kJ / 289 kcalFedt: 22,8 gheraf mættede fedtsyrer: 16,2 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0gProtein: 20,9 gSalt: 1,7 g  
Margalet - 150g 59,00 kr
Margalet er en camembert, som er lavet på pasteuriseret fåremælk af Fromagerie Papillon i Averyon. Den har en jordagtig og svampet smag med en stærk aroma, der gør enhver osteelsker blød i knæene. Teksturen er chewy, og skorpen er spiselig.  Min. holdbarhed 7 dage Ingredienser | Margalet: Pasteuriseret FÅRMÆLK, salt, osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Margalet:Energi: 1372 kJ / 328 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 18 gSalt: 1,2 g  
-22%
Tomme de Brebis Corse - 200g 59,00 kr 75,00 kr
Tomme de Brebis fra Korsika er en lækker, halvhård ost lavet på fåremælk fra Korsika. Denne franske specialitet har en fyldig og aromatisk smag med milde, nøddeagtige nuancer, som bliver mere intens, efterhånden som osten modnes. Den har en blød og let elastisk konsistens, der smelter på tungen, hvilket gør den perfekt til både osteborde og som ingrediens i madlavning.  MÆLK: Får - pasteuriseret OPRINDELSE: Korsika, Frankrig VIDSTE DU?: En interessant fakta om Tomme de Brebis fra Korsika er, at osten afspejler regionens unikke flora. Fårene, hvis mælk bruges til at lave osten, græsser på det vilde, bjergrige landskab fyldt med aromatiske urter som timian, rosmarin og myrte, som er typiske for Korsikas "maquis" vegetation. Dette påvirker mælken og giver osten dens særlige, subtile urtesmag, der er unik for oste produceret i denne region. Dette gør Tomme de Brebis til en ost, der ikke bare repræsenterer dyrene, men også Korsikas særlige natur. MATCH MIN OST: Tomme de Brebis fra Korsika er en alsidig ost, der passer godt til et glas vin, frugt eller rustikt brød, og den er et fremragende valg for dem, der sætter pris på kvalitetsoste fra Korsikas unikke terroir. PRODUKTION: Først opvarmes mælken, hvorefter osteløbe tilsættes for at få mælken til at koagulere. Ostemassen skæres og drænes for valle, hvorefter den presses for at forme osten. Herefter saltes osten og modnes i flere måneder i fugtige kældre, hvor den udvikler sin karakteristiske smag og naturlige skorpe. Modningen fremmer en fyldig og aromatisk ost med nøddeagtige undertoner og en blød, elastisk konsistens. Denne proces sikrer en autentisk, halvhård fåreost med et rustikt præg.    Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Tomme de Brebis Corse - 200g: Pasteuriseret fåremælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g | Tomme de Brebis Corse - 200g:Energi: 1681 kJ / 405 kcalFedt: 34 gheraf mættede fedtsyrer: 24 gKulhydrater: 1,5 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 24 gSalt: 1,8 g
Fourme d'Ambert fra 60,00 kr
En favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Ostens indre er en flot blanding af creme og blå farver. Teksturen er rig, blød og med et strejf af nødder. Dette gør den til et perfekt match til elegante og afbalancerede vine, da smagen ikke er for aggressiv. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Auvergne, midt-Frankrig VIDSTE DU?: Fourme d’Ambert får sin blå farve fra en svamp, som heder Penicillium Roqueforti. Den tilføres i løbet af produktionen, lige inden støbningen. Det er den samme svamp, som findes i Roquefort, Gorgonzola, Stilton og dansk blåskimmelost. MATCH MIN OST: En sauternes eller en anden sød dessertvin. PRODUKTION: Lavet på pasteuriseret komælk og lagret i ikke mindre end 28 dage. Køerne skal være udenfor i minimum 150 dage om året for, at deres mælk kvalificerer sig til at indgå i produktionen af den klassiske Fourme d’Ambert AOP.   BLIV INSPIRERET: Tærte med pærer og Fourme d'Ambert        Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Fourme d'Ambert ost: Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur, Penicilium Roqueforti.  Næringsindhold pr. 100 g  | Fourme d'Ambert ost:Energi: 1480 kJ / 354 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 22 g  
Raclette med 3 slags peber fra 62,00 kr
Oplev en ny dimension af smag med Raclette med 3 slags peber fra Fromagerie Montbeliard. Denne udsøgte ost er lavet af fineste komælk og er tilsat en aromatisk blanding af sort, hvid og grøn peber, der giver en varm og krydret smagsoplevelse. Raclette-ostens karakteristiske smelteevne gør den perfekt til traditionelle raclette-måltider, hvor den kan smeltes over kartofler, kød og grøntsager, eller som en spændende topping på pizzaer og sandwiches. Fromagerie Montbeliard er kendt for deres håndværk og dedikation til kvalitet, hvilket sikrer, at hver bid af denne raclette leverer en rig og tilfredsstillende smag. Nyd Raclette med 3 slags peber som midtpunktet i dit næste måltid og oplev en unik fusion af klassisk ostetradition og krydret innovation.   Min. holdbarhed 14 dage Min. holdbarhed uåbnet 60 dage Ingredienser | Raclette med 3 slags peber: Upasteuriseret KOMÆLK, osteløbe, salt, peber. Næringsindhold pr. 100 g  | Raclette med 3 slags peber:Energi: 1452 kJ / 350 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24,5 g                                                                                                              Salt: 1,7 g
Comté 12 Måneder fra 64,00 kr 640,00 kr
Denne Comté fra Marcel petite er lagret i Fort St Antoines højder, hvor kun de bedste ostehjul får lov til at modne. Efter 12 måneder er smagen velbalanceret og nøddet, men uden at være for kraftig og bitter. En perfekt hverdags-Comté, der er god til ostebordet og madlavning.   MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Jura, øst-Frankrig VIDSTE DU?: Der produceres mere Comté end nogen anden ost i Frankrig, og hver ost skal bestå et strengt klassificeringssystem, der kontrolleres af AOC-reglerne. Det tager mere end 500 liter mælk (en daglige produktion af 30 køer) for at fremstille et hjul af Comté. MATCH MIN OST: Passer perfekt med en Chablis. PRODUKTION: Comté er en meget stor ost (40kg). Den kom til som en løsning til konservering af mælken, som der var rigeligt af om sommeren, men knapt så meget af om vinteren. Hos Marcel Petite er et team anset til at smagsteste hvert hjul for at identificere hvilke hjul, der skal fortsætte aldringen, og hvilke der skal sælges. MARCEL PETITE: Vi har valgt en Comtéleverandør, som er et familiemejeri, der blev stiftet i 1966. Marcel Petite er en specialist i hårde oste med en mission om at bevare tidligere generationers arv for fremstilling af traditionelle oste, hvor der kun blev brugt naturlige ingredienser - råmælk, osteløbe, salt - og intet andet!  Min. holdbarhed 20 dage Min. holdbarhed uåbnet 60 dage Ingredienser | Comté 12 måneder: Råmælk fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløber Næringsindhold pr. 100 g  | Comté 12 måneder:Energi: 1749 kJ / 418 kcalFedt: 35 gheraf mættede fedtsyrer: 23 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 27 gSalt: 0,9 g     BLIV INSPIRERET: Spinatsalat med Comté
Langres - ca. 200g 64,00 kr
Langres er en aromatisk ost fra Champagne-Ardenne-regionen. Denne ost blev solgt i købstaden Langres, som den har sit navn fra. Langres forsvandt næsten i det 20. århundrede, men blev genoplivet med traditionelle opskrifter. MÆLK: Ko -  termiseret OPRINDELSE: Champagne-området, Frankrig VIDSTE DU?: De fleste oste vendes under modning, men dette er ikke tilfældet for Langres. Denne modningsteknik giver osten dens let konkave top eller fontaine. Denne karakter fødte traditionen med at fylde hulningen med champagne eller Marc lige før servering for ekstra effekt. MATCH MIN OST: Hæld ca. 125 ml champagne fra flasken i hulning i toppen af ​​din Langres (vi anbefaler, at du hviler din Langres i en skål for at fange hulningerne). Skær og server straks til et kølet glas champagne. PRODUKTION: Ligesom de mere berømte oste med ’vasket skarpe’, såsom Epoisses og Munster, børstes den med den lokale eau-de-vie (druebrænde) Marc de Bourgogne. Dette giver den karakteristiske orange bakterier mulighed for at udvikle sig på skorpen og nedbryde den mælkeholdige, kalkholdige kerne for at give en rig, overdådig cremet og dyb smag.   Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Langres: Pasteuriseret KOMÆLK, salt, osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Langres:Energi: 1149 kJ / 277 kcalFedt: 23 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 1,1 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 16 gSalt: 1,6 g  
Udsolgt
Maroilles Fermier fra 64,00 kr
Maroilles er en blød ost laves med en rødlig orange kant. Den er blevet produceret siden det 10. århundrede. Ulig de fleste andre oste, er den formet som en firkant, og når den er modnet helt, udvikler den en intens, skarp aroma med en smag, der minder om røget bacon. MÆLK: Ko - upasteuriseret OPRINDELSE: Pas-de-Calais, Frankrig VIDSTE DU?: Maroilles siges at være blevet lavet i 960 af munke fra Maroilles-klostret i Avesnois, hvorfra den har fået sit navn. Den er også blevet kaldt for ”Le Merveille de Maroilles” eller ”Le Plus Fins de Fromages Forts”, og var særlig værdsat af Frans 1., Karl 5., og Ludvig 6. for sin mandlige, stærke duft og milde smag. MATCH MIN OST: Maroilles passer til rødvin, en let øl eller en fransk cider. PRODUKTION: Maroilles raffineres i en kælder i fire måneder og vendes hver uge. Efter at være blevet udstøbt og saltet, placeres den i en modningskælder, hvor der udvikles en let blå skimmel, som dækker den. Den børstes herefter på hver side med saltvand, nogle gange blandet med øl, hvilket giver et strøget udseende. PRODUCENT: La Ferme des Bahardes har en bestand på 120 malkekvæg (Prim’s Holstein og Rouge Flamande). Dyrene opdrættes med respekt for tradition og miljø, med et fodersystem der primært er baseret på græs. Passion, stringens, konstant fokus på kvalitet og know-how er alle kvaliteter, der rammesætter hverdagen for partnerne og de ansatte hos Ferme des Bahardes.     Min. holdbarhed 14 dage Min. holdbarhed uåbnet 30 dage Ingredienser | Maroilles Fermier: Termiseret KOMÆLK, Salt, Mælkesyrekultur, Osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Maroilles Fermier:Energi: 1695 kJ / 405 kcalFedt: 33 gheraf mættede fedtsyrer: 0,5 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 26 gSalt: 1,6 g  
American Express Maestro Mastercard Shop Pay Union Pay Visa