-10%
Bondepigens Danbo ML 750-800g 99,00 kr 109,00 kr
Vi har her fornøjelsen af at præsentere en lækker Danbo ost, der blandt andet er blevet kåret som en af Danmarks fem bedste oste af Økologi Skolen. Danbo ost er også kendt som Danmarks nationalost, og er velegnet til alle familiens medlemmer.  Bondepigens Danbo har en cremet konsistens, er lavet af dansk komælk, og smagen har et strejf af nødder og er samtidig både sød og velbalanceret. Denne ost er yderst fleksibel i køkkenet, idet den kan bruges til de fleste madretter.  Prøv for eksempel at komme små tern af denne Danbo ost i din kolde salat, skær den i skiver på et lækkert rugbrød, eller nyd den som desert sammen med en sprød og lækker kiks efter aftensmaden.  Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Bondepigens Danbo ML :KOMÆLK, osteløbe, osteløbemælkesyrekultur, salt. Næringsindhold pr. 100 g  | Bondepigens Danbo ML:Energi: 1352 kJ / 323 kcalFedt: 26 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23 g  
Munster Fermier fra 56,00 kr 70,00 kr
Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er Munster blød, men stadig fast. Smagen er hverken skarp eller bitter, men derimod sammensat af søde og salte noter, hvilket virker godt balanceret med den halvfaste konsistens.   MÆLK: Ko - upasteurisert OPRINDELSE: Alsace, øst-Frankrig VIDSTE DU?: Munster er en af de mest kraftigt lugtende oste. Dette skyldes den vaskede skorpe. Munster skrubbes med et klæde, der er vredet i en saltvandslage. Denne metode fremmer væksten af de bakterier, som giver Munster den karakteristiske smag og lugt, men samtidig hæmmer metoden væksten af skimmel.  MATCH MIN OST: Gewurztraminer eller  Pinot Gris, begge fra Alsace. PRODUKTION: Munster er lavet på råmælk fra et AOP-område, altså et  oprindelses beskyttet område. Munster er modnet i fugtige kældre i en periode, der varierer fra fem uger for de mindste størrelser (cirka 300 gram) og op til 3 måneder for de største (cirka 1500 gram). MAISON FISCHER: Den charmerende lille landsby, Beblenheim midt i Alsaces vinmarker, huser Maison Fischer Munster’s modningskældre. Fire generationer i Fischer familien har arbejdet her siden 1926. De har i høj grad bidraget til at sprede modningsteknikken for Munster ost. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Munster: Rå KOMÆLK, salt, østeløbe, mælkesukker. Næringsindhold pr. 100 g  | Munster:Energi: 1539 kJ / 368 kcalFedt: 30 gheraf mættede fedtsyrer: 19 gKulhydrater: 1,1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23,4 gSalt: 1 g  
-15%
Toast for Cheese - Dadler, hasselnødder og græskarkerner 59,00 kr 69,00 kr
Tynde, lette og sprøde "toast" fra serien "Toast for Ost" fra The Fine Cheese Co i Bath i England. Det er en ualmindelig lækker serie. Toastene er fyldt med frugter, nødder og frø. De er udviklet til ost, men vi syntes de er ligeså lækre uden noget til sammen med en drink. Toast med Dadler, Hasselnødder, og græskarkerner er særligt velegnet til cremede oste, såsom en moden brie. Da ost aldrig bør stå alene, har The Fine Cheese Company lavet en serie af kiks, der er mere end blot en måde at få osten fra tallerkenen til ganen på. Disse kiks, der kommer hele vejen fra Bath i England, er lavet eksklusivt med ekstra jomfruolivenolie. Smagstofferne er utroligt diskrete, så kiksene aldrig fjerner fokus fra osten. Vægt 90g
-15%
Franske cornichons med masser syre 85,00 kr 99,00 kr
Med sin start i 1797, er Martin-Pouret den sidste af de 300 Vinegar Masters, der producerede vineddike og sennep, de ikoniske produkter fra Orléans siden det 16. århundrede. Martin-Pouret er leverandør til prestigefyldte luksushoteller og Michelin-restaurant takket være sin eddike, der laves i egetræstønder, samt den raffinerede sennep « à l’ancienne ». Med sit store fokus på kvalitet, tradition og bæredygtighed, udvælger Martin-Pouret omhyggeligt sine råmaterialer i Frankrig og opbygger langvarige relationer til sine dyrkere. Det gør det til en af de sidste to virksomheder, der producerer cornichoner i Frankrig ved brug af traditionelle metoder. Kan nydes som en landlig buffet, med en fondue eller raclette, i en sandwich eller hamburger, eller som en frisk snack med ren madglæde! De tilberedes så snart de høstes med Guérande-salt, så de er ekstra friske, og opblødes derefter i Orléans-eddike på den gammeldags måde (laves som i 1800-tallet i tønder med franske viner) med krydderier og urter. Cornichoner er en klassisk og velsmagende delikatesse, der har vundet popularitet verden over. Deres karakteristiske knasende konsistens og syrligt-søde smag gør dem til en alsidig ingrediens, der kan forbedre smagsoplevelsen i en bred vifte af retter. Uanset om de serveres som en del af en charcuteri-plade eller bruges som en smagsforstærker i forskellige retter, tilføjer cornichoner en lækker og spændende dimension til din kulinariske oplevelse. Drænet vægt: 270g    Ingredienser | Franske cornichons med masser syre: Friske sylteagurker, eddike, vand, sukker, aromaer og krydderier, salatløg, sennepsfrø, estragon, peberkorn, salt. Næringsindhold pr. 100 g  | Franske cornichons med masser syre: Energi: 77 kJ / 18 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 2,5 gheraf sukkerarter: 0,1 gProtein: 1 gSalt: 1 g