Salame med fennikel 49,00 kr
Denne salami er unik, takket være de fennikelfrø eller blomster, som tilsættes under tilberedningen af salamien. Historisk set blev fennikel brugt til at dække vinens producentfejl, indtaget sammen med salami. På denne måde kunne de sælge mere af salamien samt vin på trods af producentfejl. Det er derfor, denne type pølse ofte omtales som "finocchiona", som kommer fra ordet "finocchio" på italiensk (fennikel). I 65 år har Negrini-familien produceret kødpålæg af højete kvalitet i de italienske områder, hvor kunsten i at lagre kød har sine dybeste rødder og fået det bedste omdømme. Firamet, der blev grundlagt af Angelo Negrini i Renazzo di Cento (Ferrara) i 1955, har altid haft stor opmærksomhed på forskning og innovation, men på samme tid respekteret traditionerne indenfor håndværket. Gianni Negrini, der blev født i det, der kaldes for fødestedet for charcuterie, begyndte i 1955 i Renazzo di Cento i Ferrara. Et halvt århundrede senere er den italienske producent stadig det foretrukne sted for kødfulde delikatesser, der smelter i munden og er perfekte til dine Aperitivo-timer. Man tages straks til kysterne ved La Credenza når man smager det.  Vægt : 125g
Salame Napoli Piccante 49,00 kr
"Salame Napoli Piccante”, der er tro mod den traditionelle madlavning, er lavet af svinekød blandet med krydret peber, lidt salt og andre krydderier. I 65 år har Negrini-familien produceret kødpålæg af højete kvalitet i de italienske områder, hvor kunsten i at lagre kød har sine dybeste rødder og fået det bedste omdømme. Firamet, der blev grundlagt af Angelo Negrini i Renazzo di Cento (Ferrara) i 1955, har altid haft stor opmærksomhed på forskning og innovation, men på samme tid respekteret traditionerne indenfor håndværket. Gianni Negrini, der blev født i det, der kaldes for fødestedet for charcuterie, begyndte i 1955 i Renazzo di Cento i Ferrara. Et halvt århundrede senere er den italienske producent stadig det foretrukne sted for kødfulde delikatesser, der smelter i munden og er perfekte til dine Aperitivo-timer. Man tages straks til kysterne ved La Credenza når man smager det.  Vægt: 125g
Saucisson med kantareller 75,00 kr
De smukke kantareller giver et løft i smagen af den møre saltede svineskulder. Hvis du kan lide svampe, så er den her lige noget for dig! Disse Saucissons produceres udelukkende med de bedste udskæringer. For at lave regionens traditionelle langsomt røgede og saltede kødprodukter, bliver grisene avlet i regionen og fodret med en naturlig kost. Henri Raffin, der blev grundlagt i 1937, befinder sig i La Rochette i Savoy-regionen. Vores traditionelle specialiteter er resultatet af mere end 80 års know-how. Henri Raffin tilbyder charcuterie af højeste kvalitet, der er lavet af friske og omhyggeligt udvalgte stykker kød. De traditionelle opskrifter og den lange modningsproces i hjertet af Alperne bidrager til et kvalitetsprodukt med en unik karakter. Vægt: 200g Ingredienser | Saucisson med kantareller: Svinekød, salt, LAKTOSE, sukker, dextrose, krydderier, glucosesirup, sakkarose; alkohol, konserveringsmiddel E250, E252, modningsenzymer, kollagentarm. Kan indeholde spor af nødder.  Næringsindhold pr. 100 g | Saucisson med kantareller:Energi: 1939 kJ / 468 kcalFedt: 40 gheraf mættede fedtsyrer: 16 gKulhydrater: 3 gheraf sukkerarter: 2 gProtein: 26 gSalt: 3 g
Salame med trøffel 60,00 kr
Denne håndværker salami af svinekød er smukt beriget med sort trøffel og trøffelolie. Salamien er lavet i Ferrara-regionen i Emilia-Romagna og er fremstillet af udvalgte udskæringer af svinekød, der efterfølgende er krydret og efterladt til lagring. Den har en lys, rødlig farve, er spættet med fedt og har en unik og overbærende smag. Skær et par tynde skiver af denne trøffelsalami og server med oliven og sprøde crostini. I 65 år har Negrini-familien produceret kødpålæg af højete kvalitet i de italienske områder, hvor kunsten i at lagre kød har sine dybeste rødder og fået det bedste omdømme. Firamet, der blev grundlagt af Angelo Negrini i Renazzo di Cento (Ferrara) i 1955, har altid haft stor opmærksomhed på forskning og innovation, men på samme tid respekteret traditionerne indenfor håndværket. Gianni Negrini, der blev født i det, der kaldes for fødestedet for charcuterie, begyndte i 1955 i Renazzo di Cento i Ferrara. Et halvt århundrede senere er den italienske producent stadig det foretrukne sted for kødfulde delikatesser, der smelter i munden og er perfekte til dine Aperitivo-timer. Man tages straks til kysterne ved La Credenza når man smager det. Vægt: 125g