Gouda, 3 år fra 70,00 kr
Den rige smag af denne Gouda bliver med alderen mere stærk, får en mild sødme, som flødekaramel samt en let salt og skarp smag. Balancen af den granulære struktur rammer og fylder munden med en oplevelse. MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Woerden, Holland VIDSTE DU?: Den krystalliserede og knassende salt i denne ost kaldes tyrosin, og det er faktisk aminosyreklynger, der dannes med alderen. Når en ost formes, grupperes fedt og proteiner i kæder. Når osten ældes, begynder disse proteinkæder at løsrive sig og efterlade små knasende aflejringer, som vi kender som ostekrystaller. MATCH MIN OST: Den prikkende fornemmelse, som osten giver, passer dejligt til en rig garvevin, såsom Sagrantino, Syrah eller Pinot noir. PRODUKTION: Den aldrende Gouda er en fantastisk hård ost med en lækker dyb ravfarve, som opstår af den omfattende aldring. Gouda oste, som klassificerer sig til 3 års modning, har gennemgået en konstant og stringent udvælgelsesproces under modningen, så kun de bedste hjul når dette stadie.    Ingredienser | Gouda 3 år: Pasteuriseret KOMÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur. Næringsindhold pr. 100 g  | Gouda 3 år:Energi: 1798 kJ / 433 kcalFedt: 36 gheraf mættede fedtsyrer: 26 gKulhydrater: 1 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 28 gSalt: 2 g  
Gede Gutshofer 70,00 kr
Gede Gutshofer er en 12 måneder presset ost af rå mælk, der er lavet i ægte traditionel hollandsk bondegårdsstil. Den modnes i varme kældre i op til 8 måneder. I denne periode vaskes og drejes osten regelmæssigt, så den danner en naturlig skorpe. Det er i slutningen af ​​modningsprocessen, når osten gnides i karamel, at den får en sød-salt finish. Det er en hård tekstureret ost, som minder om en Gouda-ost, hvor mælkeproteinerne er brudt ned for at give krystallisation. Osten har en let salthed på ganen, en skarp syrlig smag fra gedemælken, men alligevel den for evigt fremtrædende karamelsødme. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Gede Gutshofer: Pasteuriseret GEDEMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe Næringsindhold pr. 100 g  | Gede Gutshofer:Energi: 1590 kJ / 380 kcalFedt: 32 gheraf mættede fedtsyrer: 22,1 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 23,1 g                                                                                                                Salt: 1,78g  
Gouda med trøffel fra 70,00 kr
Denne usædvanlig cremede, vask af ostemasse, Gouda-ost er tilsat hakkede sorte italienske trøfler fra Sibillini-skovene, der passer perfekt sammen med ostens struktur. Dette er en Farmhouse Gouda fra Woerden-regionen i hjertet af det ostefremstillende land i Holland. Den er lavet på rå komælk og er en presset ost, der er rig og velsmagende. Perfekt som aperitif med et glas vin eller til ostebordet. Min. holdbarhed 14 dage Ingredienser | Gouda med trøffel: Pasteuriseret KOMÆLK, salt, trøffel, osteløbe Næringsindhold pr. 100 g  | Gouda med trøffel:Energi: 1526 kJ / 368 kcalFedt: 32,5 gheraf mættede fedtsyrer: 20 gKulhydrater: 0 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 25 g                                                                                                                Salt: 1 g  
Vlaskaas fra 48,00 kr
Vlaskaas ost indeholder små tyrosin krystaller som er aminosyrer som kan smages svagt og tilføjer en dybde af smagsnoter. Det kommer derfor ikke som en overraskelse af feinsmeckere foretrækker denne ost for dens unikke smag.  MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Beemster, Holland VIDSTE DU?: At for over 400 år siden, oprettede hollænderne et smart system af diger og kanaler som på den måde fjernede havvandet og skabte “polders” som betyder “genvundet fra havet” for at bebo landet. Beemster Cooperativet producerer fortsat ost og ostelagret på Beemster polderet. MATCH MIN OST: Vlaskaas kan nydes som med en kraftig Bordeaux. PRODUKTION: Køerne græsser på engene der vokser på det specielle havblå lerjord der findes i Beemster polderet. Denne jord er meget rig på mineraler og gør mælken blødere og sødere. Beemster oste er herefter modnet i et historisk varehus for at  nå den bedst mulige smag. BEEMSTER KAAS: De er stolte af at være en del af den historiske to Beemster polder. Denne smukke region blev skabt flere århundreder siden ved håndkraft. Nu er området et stort frodigt område der giver næring til markerne, hvor køerne græsser, som i sidste ende resulterer i den bedste mælk i Holland.   Min. holdbarhed 21 dage Ingredienser | Vlaskaas: pasteuriseret KOMÆLK, Salt, Mælkesyrekultur, Osteløbe, Annatto. Næringsindhold pr. 100 g  | Vlaskaas:Energi: 1619 kJ / 387 kcalFedt: 31.8 gheraf mættede fedtsyrer: 21.9 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0,5 gProtein: 25.2 gSalt: 1.8 g  
Cantenaar 30+ fra 48,00 kr
Cantenaar 30+ har en unik smag; raffineret og krydret, sød og med strejf af nødder. Cantenaar er en komælks ost fra Holland. Den indeholder hele 40% mindre fedt og 25% mindre salt end “almindelig” ost. Smagen minder mest om en lagret Gouda.    MÆLK: Ko - pasteuriseret OPRINDELSE: Holland VIDSTE DU?:  Cantenaar ost er en fedt- og saltfattig ost fra Holland. Den er lagret i seks måneder, hvor den får lov til at udvikle en skøn nøddeagtige aroma. Det er en af de bedst smagende fedtfattige oste, med et indhold på kun 14% fedt. MATCH MIN OST: En kraftig Bordeaux PRODUKTION:  Cantenaar er en smagfuld 30+ ost med 40 % mindre fedt og 25 % mindre salt. Grundet den specielle fremstillingsmetode, danner små hvide prikker sig indeni Frico Cantenaar osten. Disse hvide prikker er proteinkrystaller, det er disse krystaller som karakteriserer en Frico Cantenaar ost og giver den sin karakteristiske smag FRICO: Frico er almindelig kendt som en autentisk smagende ost lavet på rene råvarer og ren professionalisme siden 1898. Frico osten kommer fra de vidde og åbne landskaber i det nordlige Holland.   Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Cantenaar 30+: Pasteuriseret mælk fra ko, salt, mælkeenzymer, osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Cantenaar 30+:Energi: 1270 kJ / 300 kcalFedt: 19 gheraf mættede fedtsyrer: 13 gKulhydrater: 0,7 gheraf sukkerarter: 0gProtein: 32 gSalt: 0 g    
Gutshöfer Chili fra 58,00 kr
Gutshöfer Chilli Ost er en to måneder gammel moden ost med sambal oelek, som er et indonesisk krydderi lavet på malet rødt peber, salt, eddike og blandede urter. Denne ost kendetegnes ved en rig, intense paprikasmag og en glat, blød konsistens. Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Gutshöfer Chili: Pasteuriseret KOMÆLK, Salt, chili (1,8%) Mælkesyrekultur, Osteløbe. Næringsindhold pr. 100 g  | Gutshöfer Chili:Energi: 1662 kJ / 397 kcalFedt: 34 gheraf mættede fedtsyrer: 21 gKulhydrater: <0,5 gheraf sukkerarter: <0,5 gProtein: 24 gSalt: 2 g  
Gedegouda mild fra 50,00 kr 55,00 kr
Denne Gouda vil overraske dine venner og behage selv den mest kræsne ostespiser. Denne gouda fra ung gedemælk er et semifast hjul af mild, let sød og forfriskende ligefrem ost. Det er ikke den flagede og gedeagtige chevre, som de fleste forbinder med gedemælk - i stedet hinter den mod noter af flødekaramel med en yderst mild skarphed. Ostens pasta forbliver smidig efter cirka fire måneders modning og kan nemt smeltes over tærter eller chips for at lave en usædvanlig dessert. Denne runde ost er opkaldt efter byen Gouda, lige udenfor Rotterdam, i det sydlige Holland. Gouda ost findes primært fremstillet af komælk men det er også muligt at finde gouda fremstillet på gede eller fåremælk.   Min. holdbarhed 20 dage Ingredienser | Gedegouda mild: Pasteuriseret GEDEMÆLK, Mælkesyrekultur, Salt, Osteløbe Næringsindhold pr. 100 g  | Gedegouda mild:Energi: 1452 kJ / 350 kcalFedt: 28 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 0,5 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 24,5 gSalt: 1,7 g