Pasta med frygtløs, valnødder og spinat

Pasta med frygtløs, valnødder og spinat

På Drøsbro Mejeri,  en del af Mammen Mejerier produceres blåskimmelosten i mange forskellige udgaver. De laver udover den klassiske danske Danablu ost blandt andet også Frygtløs (Blå Munkeost). Den er fast og skærbar, smagen rund og pikant, fyldt med nuancer.  Få det bedste ud af med denne opskrift.

 

INGREDIENSER (4 personer)

- 320 g pasta, f.eks. Fusilli eller Penne

- 150 g Frygtløs

- 50 g valnødder

- 1 spsk. olivenolie

- 2 håndfulde babyspinat

- Havsalt og friskkværnet peber  

FREMGANGSMÅDE:

1. Bring masser af letsaltet vand i kog, tilsæt pastaen, rør rundt og kog den.

2. Blend valnødder med blå munkeost  skåret i tern og olivenolie i ca. 1 min. Tilsæt 1 spsk. kogevand fra pastaen og blend lidt igen.

3. Hæld vandet fra pastaen, der er kogt ’al dente’, vend ostesaucen i uden at varme op og drys med babyspinat, knuste valnødder og friskkværnet peber.

4. Server retten med det samme, evt. med groft flutes.

5. Velbekomme!