Tartiflette
CHEESE 101 OPSKRIFTER
Hvad er Tartiflette?

Tartiflette, som er en ikonisk opskrift fra Savoy-regionen, er indbegrebet af samhørighed og fællesskab. Den bliver brugt alle vegne, fra køkkenet derhjemme til ude på tur, og er maskotten ved en lang række vintersportsgrene… Man kan ikke benægte, a...

Read more
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
OPSKRIFTER
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert

Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Ostens indre er en flot blanding af creme og blå farver. Teksturen er rig, blød...

Read more
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
Kyllingbryst med munster AOP
OPSKRIFTER
Kyllingbryst med munster AOP

Munster er en stærk ost med en salt/sød smag. Få det bedste ud af det, med denne opskrift!

Read more