Figenchutney med valnødder
45,00 kr
En klassiker – figenconfit med gedeost. Frisk, halvtør og en kombination der bare virker. Og med valnøddeskiverne der knaser en gang i mellem mens man spiser denne confit, så er det en ægte delikatesse!
Den er ideel med gedeost, ost med vasket kant, eller blå masse. Man kan også bruge den som en knapt så sød marmelade…
L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges.
Vægt: 125g
Ingredienser: 51% figner, rørsukker, hvidvin, valnødder, citronsaft. pr 100 gr : fedt 1,4gr, sukkerarter 50gr, salt 0,02gr, protein 1.0gr
Hybenmarmelade 325g
45,00 kr
Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Hybenmarmelade: Vand, hyben, sukker, 3% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Næringsindhold pr. 100 g | Hybenmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Blommemarmelade 325g
45,00 kr
Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Blommemarmelade: Blommer 55%, sukker, vand, 1,5% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Næringsindhold pr. 100 g | Blommemarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Chutney af pærer williams med hvidvin
45,00 kr
Hvis du er fan af sød-sure smage, har du så nogensinde drømt om en fin pære- og blåbærtærste? Eller en salat med pære og skimmelost? Eller ristede pærer med skimmelost? Det er en velrenommeret kombination, som hviler i sig selv. Det er også alment kendt, at hvidvin-confit fungerer super godt med de blåskimlede oste. L’Epicurien er derfor blevet sat sammen med hvidvin og smeltede pæretern i denne confit.
Den er ideel med Roquefort eller Blue. Prøv den også med cod en papillote, havtaske, grillet makrel…
L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges.
Vægt: 125g
Ingredienser | Chutney af pærer williams med hvidvin: Hvid vin fra Pays d’Oc, sukker fra frugter, Williams pærer 23%, rørsukker, stivelsemiddle (pektin, calciumcitrate, vinsyre).
Næringsindhold pr. 100 g | Chutney af pærer williams med hvidvin:Energi: 1164 kJ / 278 kcalFedt: 22 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 2 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 19 g Salt: 1 g
Kvædechutney
45,00 kr
Vores bedstemødres specialitet… Eller opskriftet som vi blev taget i at lave, da vi så at den gjorde det godt på markedet.
Den er ideel med en Manchego eller Tomme de Brebis. Den kan også testes på en skive brød eller med and, hvidt kød…
L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges.
Vægt: 125g
Ingredienser | Kvædechutney: Kvæde 53% (fra ikke-UE), rørsukker, citronsaft fra koncentrat, stivelsesmiddel : pektin.
Næringsindhold pr. 100 g | Kvædechutney:Energi: 992 kJ / 237 kcalFedt: 0,5 gheraf mættede fedtsyrer: 0,1 gKulhydrater: 58 gheraf sukkerarter: 55 gProtein: 0,2 gSalt: 0,1 g
Bagte rødløg
59,00 kr
Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike. En absolut kundefavorit som Syltedronningen har lavet i mange år. Har sin helt egen smag af umami. Kan næsten spises på alt!
Syltedronningen anbefaler: Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød.
Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser.
Ingredienser | Bagte rødløg: Rødløg, vand, eddike.
Næringsindhold pr. 100 g | Bagte rødløg:Energi: 306 kJ / 73 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 16 gheraf sukkerarter: 15 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Chutney af sorte kirsebær
45,00 kr
Som en marmelade, bare mindre sød. Fyldt med frugt med lækre bidder. Perfekt til at sætte sammen med oste fra Baskerlandet, eller spise på en skive brød til morgenmad med is…
Ideel med Tommes de Brebis. Prøv det også i en sandwich, som topping til is eller som en marmelade…
L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges.
Vægt: 125g
Mangochutney med penja pfeffer
45,00 kr
Sød mango er det første man tænker på. Den afrunder dit måltid. Din brie, din foie gras… Denne her er krydret lidt med subtil og lidt stærkt Penjapeber. Den bliver længe i munden og raffinerer din mad. Ved anden bid, begynder den igen. Det bliver en fuldkommen og yderst vanedannende smagsoplevelse. Luk øjnene og begynd langsomt igen.
Ideel med brie eller Coulommiers. Du kan også prøve den med foie gras, andebryst eller som tilbehør til andre retter…
L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges.
Vægt: 125g
Solbærmarmelade 325g
45,00 kr
Marmelade nænsomt tilberedt af solmodne danske bær. Nostalgien får næring her, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter eller kødretter.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Solbærmarmelade: 51% solbær, Vand, Sukker, 1,6% citronsaft, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat
Næringsindhold pr. 100 g | Solbærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Kirsebærmarmelade 325g
45,00 kr
Smagfuld marmelade fremstillet af kødfulde, syrlige og aromatiske danske kirsebær. Marmeladen smager fortrinligt på nybagt brød og som tilbehør til desserter, tærter og ost.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Kirsebærmarmelade: 56% kirsebær, Vand, Sukker, Eddike, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat
Næringsindhold pr. 100 g | Kirsebærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Syltede hyben 325g
45,00 kr
Specialitet med en frisk smag af hyben. Eminent sammen med et surmælksprodukt eller en dessert. Prøv også syltede hyben til vildt- eller oksekød og som dressing til grøn salat iblandet rødløg og olie.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Syltede hyben: Hyben 31,1%, Sukker, Vand, Eddike, Vanilje, Fortykningsmiddel: Pektin, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat
Næringsindhold pr. 100 g | Syltede hyben:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Figenchutney
28,00 kr
Vægt: 150g
Ingredienser | Figenchutney: Figner 65%, Rørsukker, Rødvinseddikke, Stivelsesmiddel: pektin, koncentreret citronsaft, Salt, Peber
Næringsindhold pr. 100 g | Figenchutney:Energi: 967 kJ / 228 kcalFedt: 0.5 gheraf mættede fedtsyrer: 0.1 gKulhydrater: 54 gheraf sukkerarter: 52 gProtein: 1 gSalt: 0.27 g
Jordbær/rabarbersyltetøj
45,00 kr
Jordbær og Rabarber med hyldeblomst er nydelsen af dansk sommer, når den er bedst. Alle smage er fint afstemt efter hinanden. Brug marmeladen traditionelt – til nybagte boller er den et hit.
På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.
Ingredienser | Jordbær / rabarbermarmelade med hyldeblomst: Jordbær 42,7%, Sukker, Rabarber 14,2%, Vand, Hyldeblomstsaft 3,1%, Vanilie, Citronsyre, Fortykningsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat
Næringsindhold pr. 100 g | Jordbær / rabarbermarmelade med hyldeblomst:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Kirsebærchutney af sorte kirsebær
28,00 kr
Vægt: 155g
Ingredienser | Kirsebærchutney af sorte kirsebær: Cerises noires 65g*, sukker, stivelsesmiddel: pektin.
Næringsindhold pr. 100 g | Kirsebærchutney af sorte kirsebær:Energi: 854 kJ / 201 kcalFedt: 0.5 gheraf mættede fedtsyrer: 0.1 gKulhydrater: 48 gheraf sukkerarter: 47 gProtein: 0.9 gSalt: 0.01 g
Abrikosmarmelade - 320g
39,00 kr
Ingredienser | Abrikosmarmelade - 320g: Abrikos* 45%, sukker, æbler* 15%, Fortykningsmiddel: Pektin, Citronsyre.
Næringsindhold pr. 100 g | Abrikosmarmelade - 320g:Energi: 758 kJ / 179 kcal Fedt: 0,5 gheraf mættede fedtsyrer: 0,1 gKulhydrater: 43 gheraf sukkerarter: 43 gProtein: 0,5 gSalt: 0,05 g