Figenchutney med valnødder 49,00 kr
En klassiker – figenconfit med gedeost. Frisk, halvtør og en kombination der bare virker. Og med valnøddeskiverne der knaser en gang i mellem mens man spiser denne confit, så er det en ægte delikatesse! Den er ideel med gedeost, ost med vasket kant, eller blå masse. Man kan også bruge den som en knapt så sød marmelade… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g Ingredienser: 51% figner, rørsukker, hvidvin, valnødder, citronsaft. pr 100 gr : fedt 1,4gr, sukkerarter 50gr, salt 0,02gr, protein 1.0gr
Chutney af pærer williams med hvidvin 49,00 kr
Hvis du er fan af sød-sure smage, har du så nogensinde drømt om en fin pære- og blåbærtærste? Eller en salat med pære og skimmelost? Eller ristede pærer med skimmelost? Det er en velrenommeret kombination, som hviler i sig selv. Det er også alment kendt, at hvidvin-confit fungerer super godt med de blåskimlede oste. L’Epicurien er derfor blevet sat sammen med hvidvin og smeltede pæretern i denne confit. Den er ideel med Roquefort eller Blue. Prøv den også med cod en papillote, havtaske, grillet makrel… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g   Ingredienser | Chutney af pærer williams med hvidvin: Hvid vin fra Pays d’Oc, sukker fra frugter, Williams pærer 23%, rørsukker, stivelsemiddle (pektin, calciumcitrate, vinsyre). Næringsindhold pr. 100 g  | Chutney af pærer williams med hvidvin:Energi: 1164 kJ / 278 kcalFedt: 22 gheraf mættede fedtsyrer: 15 gKulhydrater: 2 gheraf sukkerarter: 0 gProtein: 19 g                                                                                                                Salt: 1 g
Hybenmarmelade 325g 49,00 kr
Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Hybenmarmelade: Vand, hyben, sukker, 3% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Hybenmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Blommemarmelade 325g 49,00 kr
Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Blommemarmelade: Blommer 55%, sukker, vand, 1,5% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Blommemarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Kvædechutney 49,00 kr
Vores bedstemødres specialitet… Eller opskriftet som vi blev taget i at lave, da vi så at den gjorde det godt på markedet. Den er ideel med en Manchego eller Tomme de Brebis. Den kan også testes på en skive brød eller med and, hvidt kød… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g Ingredienser | Kvædechutney: Kvæde 53% (fra ikke-UE), rørsukker, citronsaft fra koncentrat, stivelsesmiddel : pektin. Næringsindhold pr. 100 g  | Kvædechutney:Energi: 992 kJ / 237 kcalFedt: 0,5 gheraf mættede fedtsyrer: 0,1 gKulhydrater: 58 gheraf sukkerarter: 55 gProtein: 0,2 gSalt: 0,1 g  
Bagte rødløg 59,00 kr
Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike. En absolut kundefavorit som Syltedronningen har lavet i mange år. Har sin helt egen smag af umami. Kan næsten spises på alt! Syltedronningen anbefaler: Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød. Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Bagte rødløg: Rødløg, vand, eddike. Næringsindhold pr. 100 g  | Bagte rødløg:Energi: 306 kJ / 73 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 16 gheraf sukkerarter: 15 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Chutney af sorte kirsebær 49,00 kr
Som en marmelade, bare mindre sød. Fyldt med frugt med lækre bidder. Perfekt til at sætte sammen med oste fra Baskerlandet, eller spise på en skive brød til morgenmad med is… Ideel med Tommes de Brebis. Prøv det også i en sandwich, som topping til is eller som en marmelade… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Figenchutney 29,00 kr
Vores fignemarmelade består hovedsageligt af friske figner, sukker og citronsaft. Den har en glat og spredbar konsistens og er kendt for sin rige, søde og koncentrerede smag. Figner, når de koges, nedbrydes til en blød og næsten geléagtig struktur, hvilket giver chutneyen sin karakteristiske tekstur. Figenchutney kan anvendes på mange måder. Den er perfekt som pålæg på brød eller toast, og den kan også bruges som fyldning til kager, pandekager eller croissanter men vi synes at den smager bedst som en topping til ost eller yoghurt.  Vægt: 150g   Ingredienser | Figenchutney: Figner 65%, Rørsukker, Rødvinseddikke, Stivelsesmiddel: pektin, koncentreret citronsaft, Salt, Peber Næringsindhold pr. 100 g | Figenchutney:Energi: 967 kJ / 228 kcalFedt: 0.5 gheraf mættede fedtsyrer: 0.1 gKulhydrater: 54 gheraf sukkerarter: 52 gProtein: 1 gSalt: 0.27 g
-23%
Marmelade 4 citrusfrugter - 320g 35,00 kr 45,00 kr
"4 Agrumes" fra Mes Ptites Recettes er en forfriskende og aromatisk marmelade lavet med fire forskellige citrusfrugter. Denne marmelade kombinerer saftige appelsiner, sprøde citroner, søde grapefrugter og eksotiske limefrugter for at skabe en smagsoplevelse, der er fyldt med kompleksitet og friskhed. 4 citrusfrugter marmelade er lavet med omhu ved hjælp af traditionelle metoder og kun de fineste, friske frugter. Frugterne koges langsomt ned med sukker, hvilket resulterer i en marmelade med en silkeblød tekstur og en intens smag af solmodne citrusfrugter. Denne marmelade er ideel til at sprede på ristet brød, pandekager eller croissanter til en lækker morgenmad eller brunch. Den kan også bruges som en smagfuld ingrediens i bagværk, dressinger eller marinader for at tilføje en frisk og syrlig smag. Med sin levende smag og fyldige konsistens er 4 citrusfrugter marmelade et perfekt valg for enhver, der elsker den forfriskende smag af citrusfrugter.     Ingredienser | Marmelade 4 citrusfrugter - 320g: Frugt 55% (Citrus 35%: appelsin 13.1%, clementine 13.1%, citron 4.4%, dryer 4.4%, æbler 20%), sukker, citronsaft fra koncentrat, pektin. Næringsindhold pr. 100 g  | Marmelade 4 citrusfrugter - 320g:Energi: 856 kJ / 202 kcal Fedt: 0,5 gheraf mættede fedtsyrer: 0,1 gKulhydrater: 49 gheraf sukkerarter: 48 gProtein: 0,5 gSalt: 0,5 g
Mangochutney med penja pfeffer 49,00 kr
Sød mango er det første man tænker på. Den afrunder dit måltid. Din brie, din foie gras… Denne her er krydret lidt med subtil og lidt stærkt Penjapeber. Den bliver længe i munden og raffinerer din mad. Ved anden bid, begynder den igen. Det bliver en fuldkommen og yderst vanedannende smagsoplevelse. Luk øjnene og begynd langsomt igen.  Ideel med brie eller Coulommiers. Du kan også prøve den med foie gras, andebryst eller som tilbehør til andre retter… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Syltede hyben 325g 49,00 kr
Specialitet med en frisk smag af hyben. Eminent sammen med et surmælksprodukt eller en dessert. Prøv også syltede hyben til vildt- eller oksekød og som dressing til grøn salat iblandet rødløg og olie. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Syltede hyben: Hyben 31,1%, Sukker, Vand, Eddike, Vanilje, Fortykningsmiddel: Pektin, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Syltede hyben:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Løgconfit 29,00 kr
Løgconfit er en delikat og velsmagende kondiment lavet af langsomt kogte løg, som er karameliseret i sukker og krydderier. Denne forførende kombination skaber en intens, sød og silkeblød smag, der forhøjer enhver ret. Løgconfit er den perfekte følgesvend til både kød- og vegetariske retter og tilfører en gourmetoplevelse til dine måltider. Løgconfit er det perfekte valg for dem, der søger at tilføre et strejf af luksus til deres kulinariske oplevelser. Dets blide, forførende smag og alsidighed gør det til en uundværlig ingrediens i dit køkken. Uanset om det er som et smørrebrød, et tilbehør til kødretter eller en del af en ostetallerken, vil Løgconfit med sikkerhed imponere dine smagsløg med sin delikate, karamelliserede magi.  Vægt: 150g Ingredienser | Løgconfit: Løg 65%, rørsukker, karamel (sukker og vand), eddike, pektin, salt, peber. Næringsindhold pr. 100 g  | Løgconfit:Energi: 624 kJ / 147 kcalFedt: 0,5 gheraf mættede fedtsyrer: 0,1 gKulhydrater: 34 gheraf sukkerarter: 31 gProtein: 1,2 gSalt: 0,13 g  
Solbærmarmelade 325g 49,00 kr
Marmelade nænsomt tilberedt af solmodne danske bær. Nostalgien får næring her, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter eller kødretter. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Solbærmarmelade: 51% solbær, Vand, Sukker, 1,6% citronsaft, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Solbærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Kirsebærmarmelade 325g 49,00 kr
Smagfuld marmelade fremstillet af kødfulde, syrlige og aromatiske danske kirsebær. Marmeladen smager fortrinligt på nybagt brød og som tilbehør til desserter, tærter og ost. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Kirsebærmarmelade: 56% kirsebær, Vand, Sukker, Eddike, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Kirsebærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Havtornmarmelade - 140g 69,00 kr
Havtornmarmelade fra Høstet er en delikat og smagfuld marmelade fremstillet af de bedste, danske havtorn. Disse små bær høstes på toppen af deres modenhed for at bevare deres naturlige sødme og frugtbarhed. I denne marmelade fra Høstet finder du en fyldig, fyldig smag af de skønne havtornbær, der er søde, men også syrlige. Denne smag er komplimenteret af en diskret og naturlig sødme, der giver en balanceret og uimodståelig smagsoplevelse. Deres havtornmarmelade er fremstillet med passion og omhyggeligt udvalgte ingredienser. Høstet går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter og sætter en ære i at skabe unikke og smagsfulde produkter. Denne marmelade er velegnet som et lækkert supplement til din morgenmad, brunch eller som en skøn tilføjelse til ostebordet. Havtornmarmelade fra Høstet er et perfekt valg for dig, der sætter pris på en smagfuld og naturlig marmeladeoplevelse.