Blommemarmelade 325g 45,00 kr
Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Blommemarmelade: Blommer 55%, sukker, vand, 1,5% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Blommemarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Hybenmarmelade 325g 45,00 kr
Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Hybenmarmelade: Vand, hyben, sukker, 3% citronsaft, geleringsmiddel (pektin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Hybenmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Figenchutney med valnødder 45,00 kr
En klassiker – figenconfit med gedeost. Frisk, halvtør og en kombination der bare virker. Og med valnøddeskiverne der knaser en gang i mellem mens man spiser denne confit, så er det en ægte delikatesse! Den er ideel med gedeost, ost med vasket kant, eller blå masse. Man kan også bruge den som en knapt så sød marmelade… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Bagte rødløg 59,00 kr
Bagte rødløg har en udpræget umami smag fra karamelliserede rødløg og balsamico eddike. En absolut kundefavorit som Syltedronningen har lavet i mange år. Har sin helt egen smag af umami. Kan næsten spises på alt! Syltedronningen anbefaler: Til ost, postej, vegetarretter, flæskesteg, burger, hotdog, og smørrebrød. Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Bagte rødløg: Rødløg, vand, eddike. Næringsindhold pr. 100 g  | Bagte rødløg:Energi: 306 kJ / 73 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 16 gheraf sukkerarter: 15 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
-17%
Solbær Rom Syltetøj fra Syltedronningen 49,00 kr 59,00 kr
En syrlig-sød syltetøj med kraftig smag af solbær og eftersmag af en god rom. Rommen er lavet på Samsø sukkeroer af Sams Island og den hedder RÅM. Smagen er intens, og du kommer langt med bare en skefuld syltetøj. Smager afsindig godt til vores gedebrie eller andre slags brie.  Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Solbær Rom Syltetøj: Solbær, rom, sukker, vand. Næringsindhold pr. 100 g  | Solbær Rom Syltetøj:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Chutney af pærer williams med hvidvin 45,00 kr
Hvis du er fan af sød-sure smage, har du så nogensinde drømt om en fin pære- og blåbærtærste? Eller en salat med pære og skimmelost? Eller ristede pærer med skimmelost? Det er en velrenommeret kombination, som hviler i sig selv. Det er også alment kendt, at hvidvin-confit fungerer super godt med de blåskimlede oste. L’Epicurien er derfor blevet sat sammen med hvidvin og smeltede pæretern i denne confit. Den er ideel med Roquefort eller Blue. Prøv den også med cod en papillote, havtaske, grillet makrel… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Kvædechutney 45,00 kr
Vores bedstemødres specialitet… Eller opskriftet som vi blev taget i at lave, da vi så at den gjorde det godt på markedet. Den er ideel med en Manchego eller Tomme de Brebis. Den kan også testes på en skive brød eller med and, hvidt kød… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Appelsinmarmelade 325g 45,00 kr
Fremstillet af fuldmodne appelsiner. For at opnå en stærk og lidt mere bitter og syrlig smag er den også tilsat citronsaft. Velegnet til ost og kager, som topping til desserter og naturligvis helt traditionelt. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Appelsinmarmelade: Appelsin, sukker, vand, 12,4% citronsaft, surhedregulerende middel(Citronsyre), Geleringsmiddel (Pektin), Xanthon Gum, Konserveringsmiddel (Kaliumsorbat). Næringsindhold pr. 100 g  | Appelsinmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Æble Dadel Chutney fra Syltedronningen 59,00 kr
En krydret chutney med sødme fra æbler og dadler og en skarp kant af karrypasta med orientalske noter.  Laves på friske danske æbler. Smagen er umami og har i mange år været en kæmpe favorit hos rigtig mange. Min datter elsker den på ristet rugbrød. Syltedronningen anbefaler: Som tilbehør til boller i karry, lasagne, ost, paté, restemad, sammenkogte retter og på ristet rugbrød. Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Æble Dadel Chutney: Æble, dadel, sukker, vand. Næringsindhold pr. 100 g  | Æble Dadel Chutney:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Kirsebærmarmelade 325g 45,00 kr
Smagfuld marmelade fremstillet af kødfulde, syrlige og aromatiske danske kirsebær. Marmeladen smager fortrinligt på nybagt brød og som tilbehør til desserter, tærter og ost. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Kirsebærmarmelade: 56% kirsebær, Vand, Sukker, Eddike, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Kirsebærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
-17%
Appelsin Rosmarin Marmelade fra Syltedronningen 49,00 kr 59,00 kr
Syltedronningen har udviklet den bittersød marmelade med tydelige frugtstykker, en frisk smag af appelsin og et anstrøg af rosmarin.  Appelsinerne er økologiske og der er intet spild fordi hele appelsinen bruges. Rosmarin er bare en super lækker krydderurt som er vidunderlig sammen med appelsin. Syltedronningen er en mindre virksomhed med visioner og ambitioner. Syltedronningen står for konceptet "moderne syltning" igennem mindre portioner, mindre sukker, syltning hele året i alle 5 grundsmage og til alle måltider. Det handler i høj grad om smag, nytænkning, faglig stolthed, opskrifter, lykkelige stunder, naturoplevelser, samvær, fred og ro og livskvalitet. Syltedronningen handler om kærligheden til moderne syltning. Ønsker du viden, opskrifter og inspiration til at sylte, så besøg Helenas hjemmesiden hvor du finder kogebøger, foredrag og kurser. Ingredienser | Appelsin Rosmarin Marmelade: Appelsin, rosmarin, sukker, vand, citronsaft. Næringsindhold pr. 100 g  | Appelsin Rosmarin Marmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g  
Chutney af sorte kirsebær 45,00 kr
Som en marmelade, bare mindre sød. Fyldt med frugt med lækre bidder. Perfekt til at sætte sammen med oste fra Baskerlandet, eller spise på en skive brød til morgenmad med is… Ideel med Tommes de Brebis. Prøv det også i en sandwich, som topping til is eller som en marmelade… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Solbærmarmelade 325g 45,00 kr
Marmelade nænsomt tilberedt af solmodne danske bær. Nostalgien får næring her, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter eller kødretter. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Solbærmarmelade: 51% solbær, Vand, Sukker, 1,6% citronsaft, Geleringsmiddel: Pektin, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Solbærmarmelade:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g
Mangochutney med penja pfeffer 45,00 kr
Sød mango er det første man tænker på. Den afrunder dit måltid. Din brie, din foie gras… Denne her er krydret lidt med subtil og lidt stærkt Penjapeber. Den bliver længe i munden og raffinerer din mad. Ved anden bid, begynder den igen. Det bliver en fuldkommen og yderst vanedannende smagsoplevelse. Luk øjnene og begynd langsomt igen.  Ideel med brie eller Coulommiers. Du kan også prøve den med foie gras, andebryst eller som tilbehør til andre retter… L’Épicurien, der markerer sig med sin ægte passion for kreativitet, er berømte for deres marmelader og smørbare produkter med unikke smage.Forretningen er familiejet og ligger i frugtregionen Languedoc-Roussillon, hvor den drives af mesteren i marmelade - Bernard Le Gulvot. Hele selskabet er dedikeret til den traditionelle savoir-fair. De originale opskrifter, uden tilsætnings- eller konserveringsstoffer, blandes i autentiske kobberkedler for at bevare de naturlige smagsstoffer og farver i de altid friske råvarer der bruges. Vægt: 125g
Syltede hyben 325g 45,00 kr
Specialitet med en frisk smag af hyben. Eminent sammen med et surmælksprodukt eller en dessert. Prøv også syltede hyben til vildt- eller oksekød og som dressing til grøn salat iblandet rødløg og olie. På Hybengaarden har de siden 1995 produceret marmelade, sauce, saft, chutney og lignende produkter. De anvender så vidt muligt de bedste danske råvarer, de rører selv i gryden og hælder naturens egen velsmag på glas! Råvarerne kommer fra egne marker og fra andre producenter af gode danske råvarer, som har samme strenge krav til kvalitet og bæredygtighed. Dansk frugt og bær smager bedst, og de gode råvarer er kernen i deres produkter. De har egen avl af hyben, æbler og rabarber, og køber frugt og bær fra andre danske producenter, såvel som enkelte bær fra de nordiske lande, f.eks. blåbær og havtorn. På Hybengaarden er Annette og Henrik selv med i hele produktionsprocessen og kan dermed stå inde for metode og kvalitet i alle led. Deres produktion er håndarbejde, og selv om gryderne er store, så er hvert enkelt glas marmelade fremstillet med kærlighed og omhu. Produktionen planlægges i god tid og altid i overensstemmelse med årstiderne og hvornår den friske frugt og bær er til rådighed.   Ingredienser | Syltede hyben: Hyben 31,1%, Sukker, Vand, Eddike, Vanilje, Fortykningsmiddel: Pektin, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat Næringsindhold pr. 100 g  | Syltede hyben:Energi: 527 kJ / 126 kcalFedt: 0,2 gheraf mættede fedtsyrer: 0 gKulhydrater: 30,1 gheraf sukkerarter: 26,3 gProtein: 0,3 gSalt: 0 g