Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Camembert de Normandie med pærer

Ingredienser til 16 tartiner:

  • 2 pærer
  • En mørk eller grov baguette
  • 1 råmælks Camembert AOP
  • 50g tørrede tranebær
  • Flydende honning

Forvarm ovnen til 180 grader.Vask pærerne, halver dem og fjern kernehuset, og snit dem så i tynde skiver.

Skær baguetten ud i 1-2cm tykke skiver, og placer dem på en beklædt bageplade.

Skær camemberten i 16 skiver. Læg nu 2-3 skiver pære samt en skive camembert på hvert stykke brød og bag derefter i ovnen i 5 minutter.

Drys med trænebær og honning og server!

 

Relaterede Indlæg

Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere
Kyllingebryst med Morbier
Kyllingebryst med Morbier
  Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det...
Læs mere
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
Pasta med blå Munkeost, valnødder og spinat
  På Drøsbro Mejeri,  en del af Mammen Mejerier produceres blåskimmelosten i mange forskellige udgaver. De laver udov...
Læs mere
Kyllingbryst med munster AOP
Kyllingbryst med munster AOP
Munster er en rund ost med en vasket skorpe, der er sart orange. Indeni er osten blød, men stadig fast. Smagen er hve...
Læs mere
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere

Skriv en kommentar