Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Camembert de Normandie med pærer

Ingredienser til 16 tartiner:

  • 2 pærer
  • En mørk eller grov baguette
  • 1 råmælks Camembert AOP
  • 50g tørrede tranebær
  • Flydende honning

Forvarm ovnen til 180 grader.Vask pærerne, halver dem og fjern kernehuset, og snit dem så i tynde skiver.

Skær baguetten ud i 1-2cm tykke skiver, og placer dem på en beklædt bageplade.

Skær camemberten i 16 skiver. Læg nu 2-3 skiver pære samt en skive camembert på hvert stykke brød og bag derefter i ovnen i 5 minutter.

Drys med trænebær og honning og server!

 

Relaterede Indlæg

Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
Tærte med pærer og Fourme d'Ambert
  Fourme d'Ambert er en favorit blandt mange osteelskerer. Rund og markeret med grå/hvide aftegninger på skindet. Os...
Læs mere
Kyllingebryst med Morbier
Kyllingebryst med Morbier
  Morbier er en unik, fransk specialitet fremstillet af upasteuriseret komælk. Morbier kommer fra regionen Jura i det...
Læs mere

Skriv en kommentar