Gratis levering ved dit første køb! Klik her

Camembert de Normandie med pærer

Ingredienser til 16 tartiner:

  • 2 pærer
  • En mørk eller grov baguette
  • 1 råmælks Camembert AOP
  • 50g tørrede tranebær
  • Flydende honning

Forvarm ovnen til 180 grader.Vask pærerne, halver dem og fjern kernehuset, og snit dem så i tynde skiver.

Skær baguetten ud i 1-2cm tykke skiver, og placer dem på en beklædt bageplade.

Skær camemberten i 16 skiver. Læg nu 2-3 skiver pære samt en skive camembert på hvert stykke brød og bag derefter i ovnen i 5 minutter.

Drys med trænebær og honning og server!

 

Relaterede Indlæg

Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
Knuste kartofler med skinke og Raclette ost
  Raclette ost nydes bedst smeltet og er derfor en skøn ingrediens i vinterkøkkenet. Raclette ost er en halvfast ost ...
Læs mere
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
Spinatsalat med Comté (til 2 personer)
  Må vi foreslå denne simple opskrift til den Comté du finder i vores Juli kasse… Ingredienser 100g Comté AOP 150g...
Læs mere
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
Rissalat & Midsommerost med kylling, æbler og valnødder
  Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst; 14 dage før og 14 dage efter sommerso...
Læs mere
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
Snack med Brie de Meaux, Bacon og hindbær
    Brie de Meaux er en blød og fløjlsagtig ost med en mørk skorpe. Brie de Meaux er nævnt i anekdoter og skrifter ti...
Læs mere
Tapas med Mahon ost
Tapas med Mahon ost
  Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smage...
Læs mere
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
Sandwich med æble, spinat og gedebrie
    Det der gør, at denne gedebrie skiller sig ud fra mængden af andre brieoste er ikke blot at den laves i en sekska...
Læs mere

Skriv en kommentar