Tapas med Mahon ost

Tapas med Mahon ost

 

Mahon er en flot mørkegul ost, lavet på komælk og lagret i mindst 5 måneder. Osten produceres på øen Menorca. Smagen er dejlig nuanceret og fyldig, grænsende til behagelig fedme. Få det bedste ud af med denne opskrift. 

 

INGREDIENSER (3 Personer)

  • 16 tern Halvfast Mahon-Menorca
  • 16 cherrytomater
  • 1 spsk olivenolie af høj kvalitet
  • ¼ tsk Herbs De Provence
  • en lille håndfuld sorte oliven.
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 16 cocktailpinde

 

 FREMGANGSMÅDE:

  1. Skyl tomaterne, skær kun lige toppen af, så du får en flad overflade.
  2. Bland tomaterne med olivenolie, urterne samt salt og peber. Sæt til side.
  3. Hak oliven fint og tilsæt lidt olie og salt så du får en grov tapenade. Du kan også sagtens bruge en støder og morter.
  4. Tag et stykke ost og placer en tomat ovenpå og før en cocktailpind igennem fra toppen. Se billede. Hæld lidt tapenade på toppen samt rester af olivenolie blandingen.
  5. Velbekomme!

Skriv en kommentar